Leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppä

 
Majoitus-, kokous- ja kokoontumistilat

Enä-Seppä tarjoaa hyvät leiri-, koulutus-, kokous- ja majoitustilat, maittavaa ruokaa ja pehmeät löylyt rantasaunassa. Tarjolla on hyvät puitteet hyvin monenlaisille asiakasryhmille ja toiminnoille.

Päärakennus

Päärakennus

1800-luvulla rakennetun päätalon alakerrassa on iso sali, jota käytetään ruoka- ja juhlasalina. Lisäksi alakerrassa on nykyaikainen suurtalouskeittiö, tarjoilulinjasto, makuuhuone, kirjastohuone ja toimisto. Alakerta sopii myös pyörätuolilla liikkuville asiakkaille. Yläkerrassa on kokoustila n.40 henkilölle ja kaksi makuuhuonetta.Majoitusrakennus

Majoitusrakennus

Majoitusrakennuksessa on 12 huonetta, 40 vuodepaikkaa, kokoustilat ja pieni sauna. Kaikkiin tiloihin on esteetön pääsy ja sanitteetitilat ovat varustettu invavarustein. Rakennus on valmistunut 1982, sisätilat ovat remontoitu 2007 ja vuoteet uusittu 2012.

 

Punainen talo

Punainen talo

Punainen talo on 1700-luvulta. Siinä on viihtyisä vanha takkatupa, joka on kalustettu olohuoneeksi. Majoitustiloja on noin 17 henkilölle 2-5 hengen huoneissa.
Rantasauna

Rantasauna

Rantasauna sijaitsee Enäjärven rannalla. Saunassa sähkökäyttöinen ikikiuas. Halutessasi voit tilata käyttöösi myös kaminalämmitteisen kylpytynnyrin.

 

Rantamaja

Rantamaja

Vanha rantasauna rantalinjalla on saanut antaa tilaa uudelle saunalle jääden itse palvelemaan uimakoppina.

Hirsikappeli

Hirsikappeli

Hirsikappelissa on hyvä pitää hartauksia ja vaikkapa häitä. Tilaa on noin 40 henkilölle.

Enä-Sepän historiallinen ympäristö

Ympäristö

Päärakennuksen läheisyydestä löytyvät pieni tunnelmallinen hirsikappeli, punainen talo ja majoitusrakennus. Rantasauna ja rantamaja sijaitsevat järven rannalla.