Leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppä

 
Enä-Sepän tarjoamat palvelut

Enä-Sepässä onnistuu:

Majoitus/täysihoito

Enä-Seppä tarjoaa kaikkiaan 52 vuodepaikkaa. Majoitusrakennuksessa on 28, punaisessa talossa 12 ja päärakennuksessa 12 vuodetta. Lisää paikkoja saadaan irtopatjoilla. Ja tietysti telttamajoitus mahdollistaa mammuttileirinkin.

Leirit

Leirit ovat Enä-Sepän tärkeää perustoimintaa. Leirin järjestäjänä saatte täysillä keskittyä leirin sisällön tekemiseen, Enä-Seppä hoitaa kyllä majoitus- ja ruokailupalvelut. Rauhallinen ja monipuolinen ympäristö tarjoaa hyvät puitteet monenlaiseen toimintaan. Metsäinen rinne rannasta päätalolle inspiroi seikkailuihin. Lentopallo- ja hiekkakenttä sekä rantanuotiopaikka löytyvät totta kai. Ja kokoustiloja löytyy moneen lähtöön, isompien ja pienempien ryhmien kokoontumisiin. Idylliseen hirsikappeliin on mukava mennä välillä hiljentymään.

Leirikoulu

Leirikoulu ja Enä-Seppä ovat hyvä yhdistelmä. Tarjolla on paljon mahdollisuuksia.

Majoitus- ja ruokailut antavat hyvät peruspuitteet. Erilaisia seikkailu-, retkeily-, erätaito- ym. paketteja pystymme räätälöimään monipuolisesti yhteistyöverkostomme kanssa. Talviaikaan lähellä oleva laskettelukeskus (5 km) tarjoaa mukavan talvisen vaihtoehdon. Sauna ja uinti tuo yhteisen kokemuksen illalla. Ja takkatulen äärellä voitte kehittää omaa iltaohjelmaanne.

Kokous- tai koulutustapahtuma

Asialliset ja viihtyisät kokoustilat erilaisia kokous- ja koulutustilaisuuksia varten. Videotykki, piirtoheitin ja fläppitaulu löytyy. Ja tietenkin tauolla nautitaan Enä-Sepän keittiön valmistamista suussasulavista herkuista. Illalla saunan lauteilla vielä jälkipelit. Haluttaessa voidaan jäädä yöksi, ja jatkaa toisena päivänä.

Työyhteisön virkistyspäivät

Aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen, iltapala. Väliin työporukan kokoontumista yhteisiä asioita käsittelemään, toiseen väliin liikuntaa ulkona kauniissa ympäristössä. Ja illalla saunaan. Sitten vielä hengähtäminen takkatulen loisteessa. Haluttaessa voidaan jäädä yöksi, ja jatkaa toisena päivänä. Ja taas jaksetaan, yhdessä.

Sauna

Enä-Sepän rantasaunassa nautit leppoisista löylyistä. Saunassa on tehokas sähkökäyttöinen Ikikiuas. Takkahuoneessa voit nauttia takkatulen tunnelmasta. Ja muutaman portaan päässä on Enäjärvi, johon voit pulahtaa niin kesällä kuin talvellakin.Voit myös halutessasi tilata käyttöönne kaminalämmitteisen kylpytynnyrin, joka lämpiää kesällä ja talvella. Takkahuoneessa voit nauttia takkatulen tunnelmasta. Ja muutaman portaan päässä on Enäjärvi, johon voit pulahtaa niin kesällä kuin talvellakin.

Seikkailupaketit

Enä-Sepän vaihteleva maasto tarjoaa hyvät puitteet monenlaiseen seikkailuun. Enäjärvi mahdollistaa vaikka kanoottiretken. Nuuksion kansallispuisto on pienen ajomatkan päässä. Seikkalupaketit räätälöimme teille tarpeenne mukaan yhdessä yhteistyökumppaneittemme kanssa.

Juhlat

Enä-Seppä soveltuu loistavasti myös erilaisten juhlien pitopaikaksi

Pikkujoulu

Runsas ja maittava jouluateria Enä-Sepän kuuluisasta keittiöstä. Sitten saunaan ja vaikka avantoon, ja iltaa voitte viettää takkatulen äärellä omasta jouluohjelmastanne nauttien.