Tuki ja jäsenyys

Miksi?

Opkon työnäkynä on tehdä Kristus tunnetuksi opiskelijoiden ja koululaisten maailmassa
ja kutsua nuoria kokonaisvaltaisesti seuraamaan Häntä kaikkeen maailmaan

Vuosittain Uudenmaan alueella aloittaa opintonsa noin 17 000 uutta opiskelijaa. Yhteensä opiskelijoita tämän alueen korkeakouluissa ja ammattikorkeakouluissa on noin 97000. Tuo joukko on erittäin ratkaisevassa asemassa Suomen tulevaisuuden kannalta ja juuri tuo joukko on Helsingin OPKOn lähetyskenttä.

Helsingin OPKOn tavoitteena on, että jokainen tuosta joukosta saisi kuulla kirkkaan evankeliumin edes kerran opiskelujensa aikana ja että jokainen tavalla tai toisella saisi kosketuksen OPKOn toimintaan edes kerran opiskeluaikanaan. Aikamoinen tavoite, eikö totta? Mutta se on myös valtava mahdollisuus. Se mikä on mahdotonta ihmiselle, on mahdollista Jumalalle.

 

Miten?

Voit olla mukana tuon tavoitteen saavuttamisessa liittymällä mukaan Helsingin OPKOn rukousrenkaaseen. Ota yhteyttä OPKOn toimistosihteeriin Juha Ahoon juha.aho(ät)opko.fi tai p.09 612 9940, kerro että haluat mukaan Helsingin OPKOn rukousrenkaaseen ja anna hänelle yhteystietosi rukouskirjeiden lähettämistä varten

Jäseneksi

Helsingin ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys (Helsingin OPKO) on rekisteröity yhdistys. Toimintaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta liittymällä jäseneksi tuet Helsingin OPKOa ja sen toimintaa. Helsingin OPKOn jäsenenä saat Helsingin OPKOn Vähä-lehden ja Suomen OPKOn Arkki-lehden postitse kotiisi veloituksetta. Lisäksi jäsenet saavat alennuksia laskiais- ja syysleirien maksuista, sekä ovat oikeutettuja osallistumaan yhdistyksen kokouksiin.

 

Helsingin OPKOn jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenanomuskaavakkeen opiskelijaillassa ja jättämällä sen työntekijälle.

Tulosta jäsenanomus tästä

Jäsenanomuskaavakkeita on saatavilla myös lauantaisissa opiskelijailloissa. Jäsenyys astuu voimaan Helsingin OPKOn hallituksen käsiteltyä anomuksen, yleensä kuukauden sisällä anomuksen jättämisestä.


Helsingin OPKOn varsinaisten jäsenten jäsenmaksu on 10 €/vuosi ja kannatusjäsenten jäsenmaksu on 48€/vuosi. Alle 18-vuotiaiden jäsenten ei tarvitse maksaa jäsenmaksua.

Lisäksi voit tukea HOPKOa esimerkiksi tekemällä suoraveloituksen tukijaksi -sivulta löytyvällä kaavakkeella. Ilmoitettu summa veloitetaan tililtä automaattisesti joka kuun 15. päivä.

 

Vuonna 2014 jäsenmaksun suuruus on 10 € varsinaisille jäsenille ja 48 € seniorijäsenille

Jäsenmaksun voi maksaa Helsingin OPKOn tilille FI56 8000 1500 5016 80 viitenumerolla 15600.

 

Suomen OPKOn varainhankintatili: FI26 8318 6710 0053 04

Helsingin OPKOn viite: 2118

Veritas Forum

VIP

Ruttureppu.fi

ilosanomapiiri

viisikielinen.fi

Nuotta

IFES