Suoraveloitus on vaivatonta ja edullista

Mikäli haluat tukea OPKOn työtä säännöllisesti, suoraveloitus on vaivaton ja edullinen tapa. Tästä voit avata suoraveloitusvaltakirja -tiedoston (pdf) tulostettavaksi, ja voit lähettää sen OPKOon.

Valtakirja aukeaa Adoben Acrobat Reader -ohjelmalla. Jos sinulla ei ole Acrobat Reader -ohjelmaa, voit hakea sen ilmaiseksi osoitteesta www.adobe.com

 

SUORAVELOITUKSEN TOIMINTA

1. Maksaja valtuuttaa OPKOn veloittamaan kannatusmaksun kunkin kuukauden 15. päivänä suoraan valtuutuksessa mainitulta maksajan pankkitililtä. Valtuutus tapahtuu lähettämällä OPKOon allekirjoitettu suoraveloitusvaltakirja.

 

2. OPKO ottaa valtakirjasta ylös lahjoittajan ilmoittamat tiedot (mm. euromäärän ja tuettavan työalan) ja välittää valtakirjan edelleen omalle pankilleen.

 

3. Suoraveloitusmenettely tulee käyttöön pankin ilmoitettua OPKOlle valtuutuksen rekisteröinnistä. Tähän menee yleensä vähintään pari viikkoa suoraveloitusvaltakirjan saapumisesta OPKOon.

 

4. Voimassa olevista suoraveloitusvaltuutuksista OPKO toimittaa maksajalle ennakkoilmoituksen kerran vuodessa, joulukuussa.

 

5. Mikäli maksajalla on huomautettavaa ennakkoilmoituksen tai veloitusten suhteen, hänen tulee ottaa yhteyttä OPKOon. OPKO huolehtii siitä, että ennakkoilmoitus on yhtäpitävä suoraveloitusvaltuutuksen kanssa. Maksaja voi ennen eräpäivää pankin aukioloaikana kieltää pankkia veloittamasta yksittäistä maksusuoritusta.

 

6. Pankki ei toimita tositetta veloituksesta. Veloitus käy ilmi tiliotteelta tai muulta
tapahtumaerittelyltä.

 

7. Pankki veloittaa maksun vain, jos tilillä on tarvittavat varat. Jos maksajan tilillä ei ole eräpäivänä laskun maksamiseen tarvittavia varoja, pankki voi yrittää veloittaa maksua kolmen pankkipäivän kuluessa eräpäivän jälkeen. Jos maksajan tilillä ei ole eräpäivänä maksun suorittamiseen tarvittavia varoja, pankilla on oikeus ilmoittaa laskuttajalle, ettei veloitusta ole voitu tehdä katteen puuttumisen vuoksi.

 

8. Maksajalla on oikeus irtisanoa valtuutus päättymään viiden pankkipäivän kuluttua ilmoittamalla siitä OPKOon tai kirjallisesti pankille.

Palautelomake

Ota yhteyttä

Hämeentie 155 A 9
00560 Helsinki
(09) 612 9940
opko(at)opko.fi

Tue työtä: FI26 8318 6710 0053 04
Lisätiedot ja rahankeräyslupa


OPKO Facebookissa

Liity jäseneksi

Veritas Forum

VIP

Ruttureppu.fi

ilosanomapiiri

viisikielinen.fi

Nuotta

IFES