Jyväskylän OPKO

Tervetuloa!

Jyväskylän Evankelisluterilainen Opiskelijalähetys ry on valtakunnallisen Opiskelija- ja Koululaislähetyksen, OPKOn, paikallisyhdistys. Jyväskylän OPKO on sinua varten, opiskelija.

 

Haluamme tarjota sinulle seurakuntayhteyden, johon voit sitoutua opiskeluittesi ajaksi. Tarjoamme monipuolista opetusta Raamatusta, uskosta ja kristittynä elämisestä. Olet tervetullut mukaan toimintaamme kohtaamaan, oppimaan ja kyselemään. Haluamme rohkaista sinua löytämään omat lahjasi ja tehtäväsi opiskelijaseurakunnassamme. Toivomme, että voit tuntea kuuluvasi joukkoon!

 

Opiskelijaillat pidetään torstaisin klo 18.30 kasvisravintola Katriinassa. Katso tarkemmat tiedot kohdasta Opiskelijaillat.

 

Jyväskylän OPKOn toimintaan kuuluvat lisäksi viikottaiset raamikset ja kahdesti vuodessa pidettävät leirit. Syysleiri on Itä-Suomen OPKOjen yhteinen ja kevätleiri Jyväskylän oma. Järjestämme myös liikuntaohjelmaa. Lisätietoa raamiksista saat puheenjohtajaltamme Kirsiltä tai työntekijältämme Topilta (ks. kohta Yhteystiedot). Myös sielunhoitoa on mahdollista saada. Voit sopia ajan työntekijöiden kanssa.

 

Jos haluat tietoa leireistä, ota yhteyttä hallituksen puheenjohtajaan. Ks. kohta Yhteystiedot.

 

Opiskelijatyöntekijät Topi Knihtilä, puh. 040 412 8103, topi.knihtila(at)opko.fi ja Tuomo Heinilä, puh. 050 4122284

Palautelomake

Ota yhteyttä

Hämeentie 155 A 9
00560 Helsinki
(09) 612 9940
opko(at)opko.fi

Tue työtä: FI26 8318 6710 0053 04
Lisätiedot ja rahankeräyslupa


Liity jäseneksi

Veritas Forum

VIP

Ruttureppu.fi

ilosanomapiiri

viisikielinen.fi

Nuotta

IFES