Kuopio

Usko ei ole vain uskon asia

Raamattu kehottaa meitä olemaan "valmiit antamaan vastaus jokaiselle, joka kysyy, mihin meidän toivomme perustuu" (1. Piet. 3:15). Uskon perusteleminen skeptisesti asiaan suhtautuvalle ei ole helppo nakki.

Lue lisää...

Kristinusko – kulttuurin kehityksen este vai edellytys?

Tapio Puolimatka, Juho Viitasalo ja Seppo SajamaVeritas Forumin keväinen maailmankatsomuskiertue kävi Kuopiossa 20.3.2014. Aiheena oli Kristinusko – kulttuurin kehityksen este vai edellytys? Keskustelijoina olivat Tapio Puolimatka ja Seppo Sajama. Aihe oli Tapion ehdottama ja hän sai siten keskustelun avaajan roolin ja esitti oman näkemyksensä siitä miksi tieteen historiassa kristinuskolla on ollut positiivinen rooli.

Lue lisää...

Kuopion OPKOn 40-vuotisjuhla 26.4.2014 Alavan seurakuntasalissa

Vuosi 2014 on sekä Suomen OPKOn 50-vuotisjuhlavuosi että Kuopion OPKOn 40-vuotisjuhlavuosi. Siitä voi nopeasti laskeskella Opkon perustamisvuodeksi 1964. Kuopiossa toiminta käynnistyi sitten kymmenen vuotta myöhemmin eli vuonna 1974. Juhlaan ovat erittäin tervetulleita niin nykyiset kuin menneiden vuosikymmenienkin opkolaiset. Ohjelmassa on edustettuna Opkon toiminta alkuvuosista aina nykyhetkeen saakka.

 

// ILMOITTAUDU JUHLIIN TÄSTÄ //

Ilmoittauduthan viimeistään 13.4. Ilmoittautuminen ei ole välttämätöntä, mutta toivottavaa, jotta osaamme arvioida järjestelytarpeen. Voit siis hyvin osallistua, vaikka ilmoittauminen jäisikin tekemättä.

 

Lue lisää...

Opiskelijailtojen puheita kuunneltavissa Youtubessa

Viikottain ilmestyvien minihartauksien lisäksi Opkon Youtube-kanavalta löytyy myös Kuopion opiskelijailloissa äänitettyjä opetuksia. Puheita löytyy tällä hetkellä Päivi Räsäseltä ja Mailis Janatuiselta, ja lisää äänitellään kevään mittaa.

Kuuntele puheita ja minihartauksia ja tilaa Opkon kanava:
www.youtube.com/user/SuomenOPKO

Leffaillat starttaa tammikuussa

Leffaillat pyörähtävät käyntiin vuoden alusta. Leffoja katsellaan joka toinen maanantai klo 19 Wanhalla Pappilalla (Kuninkaankatu 12). Ilta on ilmainen ja leffasnackiakin on tarjolla.

<-- Klikkaa lisätiedot sivupalkista: Leffaillat

Leffaillat Facebookissa: www.facebook.com/leffaillat.kuopio1

alt

 

Lisää artikkeleita...

Sivu 1 / 11

Veritas Forum

VIP

Ruttureppu.fi

ilosanomapiiri

viisikielinen.fi

Nuotta

IFES