MiniMissio

MiniMissio

Jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu.” Mutta kuinka he voivat huutaa avukseen sitä, johon eivät usko? Kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Kuinka he voivat kuulla, ellei kukaan julista? Kuinka kukaan voi julistaa, ellei häntä ole lähetetty? Onhan kirjoitettu: “Kuinka ihanat ovat ilosanoman tuojan askelet! Room. 10:13-15

Lähetyksen MiniMissio-koulutuksessa on mahdollisuus tutustua lähetystyöhön ulkomailla ja kotimaassa sekä pohdiskella omaa lähetyskutsuaan. Koulutus on tarkoitettu n. 18-30-vuotiaille nuorille aikuisille.

Koulutus on lähi- ja etäjaksoista koostuva nuorille suunniteltu lähetyksen monimuotoinen opetuskokonaisuus. Koulutus järjestetään kansanopistokurssina lukuvuosittain viitenä lähijaksona. Lähijaksot käsittävät vuorovaikutuksellisia ja toiminnallisia opetustilanteita. Etäjaksot taas koostuvat keskusteluista nettialustalla, vierailuista ja kontakteista lähetteihin kentillä. MiniMissio-koulutus on 8 op:n arvoinen. Järjestäjinä ovat Kylväjä, SRO, OPKO ja Sansa.

 

Sisältö

Koulutus antaa monipuolisen näköalan lähetyksen maailmaan. Kurssilla pohditaan kokonaisvaltaisen lähetyksen eri osa-alueita ja -menetelmiä sekä kulttuurien ja uskontojen välistä kohtaamista ja vuorovaikutusta. Tutustutaan lähetystyön arkeen kotimaassa ja lähetyskentillä sekä opiskellaan lähetystyön perusasioita Raamatusta. Läpi ohjelman kulkevat mukana yhdessä vietetyt hartaushetket ja hengellinen pohdiskelu.

Opettajina MiniMissio-koulutuksessa ovat järjestävien tahojen lähetystyöntekijät ja kotimaan työntekijät.


Lähijaksot

2012

5. jakso 9.-10.11. SRO

Tukevaa maata jalkojen alla; uskontunnustukseni

2013

1. jakso 25.-27.1. Enä-Seppä
Minun lahjani käytössä; itselleni sopivin tapa pitää tarjolla evankeliumi

2. jakso 15.-16.3. SRO (Suomen Raamattuopisto, Kauniainen) Lähetys Raamatussa, lähetyskutsun toteutuminen maailmalla

3. jakso 19.-20.4. SRO Lähetys tämän päivän maailmassa, lähetyksen työvälineet

4. jakso 11.-12.10 SRO Elämä työalueella; vaiheet ja kriisit kotimaasta asemamaahan – elämä uudessa kulttuurissa


MiniMissio North (PERUTTU!)

28.3-1.4.2013, Vuokatti

9.-12.5.2013, Kellonkartano, Oulu

 

KOULUTUKSEEN OTETAAN OPISKELIJOITA JATKUVANA OPISKELIJAVALINTANA, JOTEN VOIT HAKEA MUKAAN MILLOIN TAHANSA.

Koulutuksen suorittaminen ja todistuksen saaminen edellyttää kaikkiin viiteen lähijaksoon osallistumista sekä etäjaksoilla etätehtävien tekemistä. Mikäli olet estynyt käymästä jotakin lähijaksoa, voit suorittaa sen vuoden kuluttua seuraavalla kurssilla.

Koulutuksen käyneellä on mahdollisuus hakea MiniMission opintomatkalle jollekin Kylväjän työalueelle.

 

Kustannukset: Järjestäjät maksavat koulutettavien majoituksen, kurssilaiset maksavat itse matkansa ja ruokailukustannukset.

 

Hakeminen

Siirry tästä sähköiseen hakulomakkeeseen

Voit myös tilata hakulomakkeen Kylväjän toimistolta (09) 253 25400 tai Outi Paukkuselta p. 040-753 4174, outi.paukkunen(at)flom.fi. Koulutukseen otetaan opiskelijoita aloittavan ryhmän ulkopuolelta jatkuvana opiskelijavalintana, joten hakuaikaa ei ole.

 

Lisätietoa: Kylväjän kasvatustyön koordinaattori Outi Paukkunen outi.paukkunen(at)flom.fi

Voit lukea lisää MiniMissiosta myös Kylväjän kotisivuilta.

Veritas Forum

VIP

Ruttureppu.fi

ilosanomapiiri

viisikielinen.fi

Nuotta

IFES