Oulun OPKO

MUUTA MAAILMASI

”Jos Jumala on tehnyt kaiken, miksi maailma on niin rikki?” pohtii joku. Toiset taas kyselevät: ”Kuinka maailma on niin ihana?” Onko maailma siis rikki vai ihana? 

Raamatun alussa Luoja katsoo kaikkea luomaansa ja sanoo kaiken olevan hyvää. Maailman ihmeellisyyttä saa siis ihailla. Mutta on maailma myös rikki. Ihminen on iskenyt haavoja ilmastoon, eläinkuntaan, muiden ihmisten elämään ja omaan sisimpäänsä. Maailma on hyvä, mutta rikki.

On kuitenkin olemassa suunnitelma. Luoja tahtoo korjata rikkinäisen, parantaa haavoitetun ja ottaa pois syyllisyyden taakat. Itse asiassa tämä on jo alkanut. Jeesus paransi sairaita, etsi hyljeksittyjä, antoi anteeksi. Hän kulki yksin maailman pahuuden sydämeen ja särkyi ristillä. Kuolemasta alkoi kuitenkin uusi elämä. Jeesus nousi kuolleista. Hän muutti maailman.

Tässä suunnitelmassa sinua kutsutaan elämään. Jeesus kutsuu sinua luokseen, saamaan anteeksi, parantumaan. Seurakunnan yhteydessä eletään jo nyt Jeesuksen uutta luovasta ja parantavasta voimasta. Se voima muuttaa kerran koko kaikkeuden syvemmäksi, värikkäämmäksi ja merkityksellisemmäksi. Silloin kuolleetkin elävät.

 

Katso mitä Oulun OPKOn ohjelmassa on kesällä 2014
Kesän ohjelman löydät täältä.

 

 

Veritas Forum

VIP

Ruttureppu.fi

ilosanomapiiri

viisikielinen.fi

Nuotta

IFES