Porin OPKOn uutiset

Porin OPKOn kevätkausi alkaa 15.1.

Porin OPKOn kevätkausi alkaa laulu- ja peli-illalla. Illassa lauletaan yhdessä, pelaillaan seurapelejä ja tutustutaan toisiin opiskelijoihin. Tule mukaan opiskelijailtaan keskiviikkona 15.1. klo 18 SLEY:n rukoushuoneelle, osoitteeseen Varvinkatu 3. Kutsu kaverisikin mukaan!

Lue lisää...

OPKOn ystäväseurat Porissa 5.10.

Porin OPKO järjestää ystäväseurat kaikille OPKOn työn ystäville lauantaina 5.10. klo 14 osoitteessa Esivallankatu 6.

Lue lisää...

Porin OPKOn syysohjelma julkaistu

Porin OPKOn syksyn opiskelijailtojen ohjelma on julkaistu! Käy tsekkaamassa syksyn mielenkiintoiset teemat nettisivuiltamme!
http://www.opko.fi/pori/pori.html

Lue lisää...

Porin OPKOn kevätkausi alkaa 9.1.

Porin OPKOn kevätkausi alkaa laulu- ja peli-illalla. Illassa lauletaan yhdessä, pelaillaan seurapelejä ja tutustutaan toisiin opiskelijoihin. Tule mukaan opiskelijailtaan keskiviikkona 9.1. klo 18 SLEY:n rukoushuoneelle, osoitteeseen Varvinkatu 3. Kutsu kaverisikin mukaan!

Lue lisää...

Porin OPKOn syyskausi alkaa intialaisella illalla

Porin OPKOn syyskausi alkaa intialaisella illalla keskiviikkona 5.9. klo 18 osoitteessa Varvinkatu 3. Saamme iltaan intialaisen vieraan, sillä Intian sisarjärjestömme opiskelijatyöntekijä Imna Zulu tulee kertomaan meille työstään Intiassa. Hän kertoo mm. Intian tilanteesta, oman elämäntarinansa ja työstään opiskelijoiden parissa. Luvassa on siis mielenkiintoisia juttuja Intiasta. Illassa on tarjolla intialaista syötävää ja keräämme myös kolehdin Imna Zulun kiertueen kulujen kattamiseksi.

Lue lisää...

Lisää artikkeleita...

Sivu 1 / 2

Veritas Forum

VIP

Ruttureppu.fi

ilosanomapiiri

viisikielinen.fi

Nuotta

IFES