Aiotko teologiseen? -valmennuskurssi

Valmennuskurssi 2014 on peruttu vähäisen ilmoittautujamäärän vuoksi.

Valmennuskurssi teologisen tiedekunnan pääsykokeisiin Suomen Raamattuopistossa, Kauniaisissa

Teologia on poikkeuksellinen opiskeltava muiden akateemisten oppiaineiden joukossa. Keskiajalla se oli arvostetuin oppiaine yliopistoissa. Tieteiden helmi, joka oli siunaamassa koko länsimaisen sivistyksen syntyä. Eikä työ ole vielä lopussa. Uskonnollinen lukutaidottomuus valtaa alaa sekulaarisessa Euroopassa. Uusia ”pyhien salaisuuksien” tutkijoita tarvitaan yhä, jotta nykyinen monikulttuurinen Eurooppa tuntisi menneisyytensä ja osaisi kohdata tulevaisuutensa. Teologian opiskeleminen on haastavaa mutta palkitsevaa, välillä riemullista ja välillä tuskallista, toisinaan innostavaa ja toisinaan ihan tavallista – niin kuin kaikki.

Aiotko teologiseen? -kurssi on tarkoitettu sinulle, joka valmistaudut Helsingin teologisen tiedekunnan pääsykokeisiin. Kurssin tavoitteena on a) tarjota hyvät perustiedot pääsykoekirjoista b) valmentaa aineistokokeeseen opettamalla aineistonhallintaa ja vastaustekniikkaa c) käsitellä opiskelijaelämään liittyviä kysymyksiä, odotuksia ja huolenaiheita.

Valmennuskurssit ovat osoittautuneet merkittäväksi tekijäksi pääsykokeisiin valmistauduttaessa. Kurssilla saat opiskella asiantuntevien opettajien ohjauksessa edulliseen hintaan. Paikalla on myös vanhempia teologian opiskelijoita vastaamassa kysymyksiisi itse opiskelun luonteesta.

Kurssi ei korvaa ahkeraa lukemista, mutta antaa vahvan täydennyksen omaan opiskeluun, taitoja käyttää tietojaan mahdollisimman hyvin kokeessa sekä motivaatiota valmistautumiseen. Näiden oppiminen ei välttämättä onnistu sohvalla haaveilemalla.

Tervetuloa kurssille!

Veli-Matti Kujala, kurssisihteeri

 

Osallistujan puheenvuoro

”Ilokseni voin ilmoittaa, että opiskelen tätä nykyä Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa! On ollut kivaa nähdä myös paljon tuttuja valmennuskurssilta yliopistolla...tuntuu siltä, että melkein kaikki ovat päässeet sisään! 
Kurssi oli minusta varsin hyödyllinen ja mielenkiintoinen, ja lyhyestä kestostaan huolimatta myös varsin tehokas. Vaikka olinkin kurssin jälkeen aivan poikki, koska se oli niin intensiivinen, oli se kuitenkin kaikin puolin hyvä kokemus ja siitä jäi minulle mieluisia muistoja. Kurssilla huomasi myös hyvin "missä mennään" lukemisen suhteen, mikä oli hyvä asia. Kurssin hinta-laatusuhde oli loistava!”
Vuoden 2010 kurssilainen, teol. yo.

Näin löydät Raamattuopistolle

Suomen Raamattuopisto sijaitsee Kauniaisissa noin 15 km Helsingistä Turkuun päin. Helsingistä Kauniaisiin kulkevat lähijunat S, U, L ja E sekä bussit 109 (Kampin terminaalista, laituri 45) ja 212 (Elielinaukiolta, laituri 35).
Suomen Raamattuopisto, Helsingintie 10 (PL 15), 02701 Kauniainen
puh. (09) 512 3910,  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , www.sro.fi

Veritas Forum

VIP

Ruttureppu.fi

ilosanomapiiri

viisikielinen.fi

Nuotta

IFES