Lähetys ja aktiot

Aktiot vuonna 2014

Tanska/Ruotsi 7.-20.4.2014:
Osallistumme sisarjärjestömme KFS:n pääsiäisleirille, tapaamme paikallisia opiskelijaryhmiä sekä teemme road tripin Ruotsin halki. Yhteyshenkilö: Jussi Valkonen, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Jordania, 10.-18.6.2014: Osallistumme opiskelijaliike JUCS:n leirille, jossa kerromme evankeliumia ei-kristityille opiskelijoille ohjelman ja henkilökohtaisten suhteiden kautta. Aktion koulutuspäivä pidetään OPKOn palvelukeskuksella lauantaina 10.5 klo 10-18. Ilmoittatuminen allaolevalla lomakkeella. Yhteyshenkilö: Topi Knihtilä, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Täytä hakulomake tästä

Lue kokemuksia Jordanian aktiosta 2013

 

Kaukasia, 23.-30.8.2014

Opintomatka mielenkiintoiseen maahan Kaspianmeren rannalla, Euroopan ja Aasian rajalla, vieraanvaraisten ja ystävällisten ihmisten luo. Ainutlaatuinen tilaisuus tutustua todella eksoottiseen kulttuuriin, joka on saanut vaikutteita persialaisesta, turkkilaisesta, arabialaisesta, kaukasialaisesta ja venäläisestä kulttuureista.

Opintomatkaohjelmassa mm. tavoittavaan työhön ja opiskelijatyöhön tutustumista, vierailu tyttöjen suojakotiin ja kansainvälisten työntekijöiden lasten kouluun sekä maahan, paikalliseen kieleen ja kulttuuriin perehtymistä.

Kustannukset 470 e + lennot, viisumi, ruoat ja matkavakuutus. Matka on yhteinen Kylväjän ja OPKOn nuorille. Matkanjohtajina perillä toimivat Kylväjän Kaukasian työntekijät.

Ilmoittautuminen 31.5. mennessä. Osallistuminen edellyttää vähintään yhden MiniMissio-viikonlopun käymistä. Hakulomake ja lisätiedot Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

Intia, uutenavuotena 2014-2015: Tutustumista paikallisen opiskelijaliikkeen toimintaan, käytännön hengellistä työtä ja kohtaamisia paikallisten kristittyjen kanssa. Yhteyshenkilö: Jussi Miettinen, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen  

 

Creation - NOSA-opiskelijakonferenssi Islannissa 2.-5.10.2014

Tarunhohtoinen saari kuumine lähteineen ja geysireineen on tämän vuoden Pohjoismaisen opiskelijakonferenssin (NOSA) pitopaikka! Konferenssi kokoaa yhteen opiskelijoita OPKO:sta ja sen pohjoismaisista sisarjärjestöistä. Konferenssin pääpuhujaksi on varmistunut Islannin entinen piispa Karl Sigurbjörnsson. Ohjelma julkaistaan pian NOSA:n nettisivuilla (NOSA). Ohjelmassa on mm. seuraavanlaisia kanavia:

There are five tracks that you can choose from:
1. Creation - How do we handle the earth we've been given? Ecotheology.
2. The created - How do we let God shine through us, and how do we know that his light shines upon us?
3. Created to move - act out your gratefulness.
4. Creativity - Explore the creation by taking photos.
5. Creative bible study - Take time to focus on God's word to us

Ilmoittautumislomake täällä

Ilmoittauduthan nopeasti, sillä edellisessä Islannin NOSA-konferenssissa paikat menivät nopeasti!

Mitä tämä maksaa? Osallistumismaksu n. 80-130 euroa (tarkkaa konferenssihintaa ei ole vielä ilmoitettu) + matkat

Lue lisää NOSA:n kotisivuilta: http://nosa.ksf.is

Tapahtuman Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/1399982830260182MiniMissio-koulutus

Lähetyksen MiniMissio-koulutuksessa on mahdollisuus tutustua lähetystyöhön ulkomailla ja kotimaassa sekä pohdiskella omaa lähetyskutsuaan. Koulutus on tarkoitettu n. 18-30-vuotiaille nuorille aikuisille.

Lue lisää MiniMissiosta

 

********************

 

Image

IFES

www.ifesworld.org ja www.ifesinteraction.org

International Fellowship of Evangelical Students on maailman suurin kristillinen opiskelijajärjestö, joka toimii 150:ssä maassa. OPKO on IFES:n jäsenjärjestö.

IFES:llä on kesätiimejä eri puolilla Eurooppaa. IFES tarjoaa myös pidempiaikaisia mahdollisuuksia opiskelijoiden evankeliointiin eri puolilla Eurooppaa InterAction -tiimeissä. Niiden hakuajat, osallistumisajat, hinnat tms. vaihtelevat kohteittain, joten kannattaa surffata tänne: www.ifesinteraction.org. Sivuilla on aktioista, tiimeistä ja kohdemaista yksityiskohtaista tietoa. Valinnanvaraa löytyy runsaasti.

********************

KYLVÄJÄ

www.flom.fi

Ev.-lut. Lähetysyhdistys Kylväjä on Suomen ev.lut. kirkon virallinen lähetysjärjestö.

********************

KANSANLÄHETYS

www.sekl.fi

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys on Suomen ev.lut. kirkon virallinen lähetysjärjestö.

Kansanlähetys järjestää ulkomaille suuntaavia kesäaktioita ja niihin liittyviä koulutustapahtumia. Lisätiedot ja hakupaperit löydät täältä. Ikäraja ulkomaille 18 vuotta.

********************

SLEY

www.sley.fi

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys on Suomen ev.lut. kirkon virallinen lähetysjärjestö.

Evankeliset Opiskelijat järjestää vuosittain aktion jollekin Sleyn lähetyskentälle. Seuraavan vuoden aktion ilmoittautumiset syksyllä.
Lisätiedot Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , puh. 040 830 8773. www.sley.fi/eo

********************

SUOMEN LÄHETYSSEURA

www.mission.fi

Suomen Lähetysseura on Suomen ev.lut. kirkon virallinen lähetysjärjestö.

Operaatio lähetyskoulutus eli OLK on tarkoitettu 18-25 -vuotiaille nuorille, joita kiinnostaa lähetystyö. OLK on oiva tapa tutustua lähetystyön arkeen ja miettiä omaa paikkaansa Jumalan missiossa. OLK on rajat ylittäviä kohtaamisia, hihojen käärimistä, ruohon leikkaamista, aidan maalaamista, kirkon kupolin kiillotusta, vierailuja, pienimuotoisia esiintymisiä ja eri sanoin yhteisen sävelen löytämistä. Sen kokemista, että aina asiat eivät todellakaan mene omien suunnitelmien mukaan. OLK on kumppanuutta. OLK on kokonaisvaltaista kristittynä olemista. Mitä annat ja mitä saat? Se selviää vain hakemalla mukaan!

Katso www.mission.fi/olk

********************

OPERAATIO MOBILISAATIO

www.fin.om.org

Operaatio Mobilisaatio on kansainvälinen ja yhteiskristillinen lähetystyö- ja koulutusjärjestö.

GLOBAL CHALLENGE

Global Challenge on OM:n haaste sinulle lähteä noin 30 maahan eri puolella maailmaa viikosta kuuteen kuukauteen, antaen aikasi Jumalan käyttöön lyhytaikaisessa lähetystyössä. Liity mukaan kansainväliseen ja tunnustusten väliseen tiimiin kertoaksesi ystävyydestäsi Jeesuksen kanssa.

Palautelomake

Ota yhteyttä

Hämeentie 155 A 9
00560 Helsinki
(09) 612 9940
opko(at)opko.fi

Tue työtä: FI26 8318 6710 0053 04
Lisätiedot ja rahankeräyslupa


OPKO Facebookissa

Liity jäseneksi

Veritas Forum

VIP

Ruttureppu.fi

ilosanomapiiri

viisikielinen.fi

Nuotta

IFES