Pohjoismainen opiskelijakonferenssi / Nordic Student Conference (NOSA)

2014 NOSA Reykjavik

Pohjoismainen NOSA-opiskelijakonferenssi pidetään tänä vuonna Reykjavikissa, Islannissa 2.-5.10.2014. Konferenssin teemana on Creation (Luominen) ja pääpuhujana islantilainen emerituspiispa Karl Sigurbjörnsson.

Yhteisen Raamatun tutkiskelun ja opetuksen lisäksi tarjolla on kanavia, joissa voi syventyä teemaan mieleisestään näkökulmasta. Vaihtoehtoja ovat mm. ekoteologia, luova valokuvaus sekä luovat tavat tutkia Raamattua. Ohjelmassa on myös mahdollisuuksia tutustua saarivaltion ainutlaatuisiin maisemiin, kuumiin lähteisiin ja Reykjavikin kaupunkiin.

Konferenssiin odotetaan osallistujia ainakin Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Islannista, Färsaarilta ja Tanskasta. Tule mukaan värikkääseen joukkoon!

Tarkempi ohjelma alapuolella.

Hinta: 16 000 ISK (n. 105 €) + matkat

Ilmoittaudu tällä lomakkeella 

Lisätietoja antaa Mikko Paavola: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

NOSA 2014 -sivut: nosa.ksf.is

* * *

The Nordic Student Conference NOSA 2014 will be held in Reykjavik, Iceland on Oct 2-5 under the theme Creation. The main speaker will be former bishop of Iceland Karl Sigurbjörnsson. The program includes Bible study and teaching, different tracks (e.g. ecotheology, creative photography and creative Bible study) plus opportunities for excursions.

Price: 16 000 ISK (about 105 €) + travel costs

Register online here

More information from Mikko Paavola:  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

NOSA 2014 official website: nosa.ksf.is

nosa2014program

Veritas Forum

VIP

Ruttureppu.fi

ilosanomapiiri

viisikielinen.fi

Nuotta

IFES