Yhdistys ja yhteystiedot

Image
Turun ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry on vuonna 1965 perustettu opiskelijoiden oma kristillinen yhdistys, joka järjestää luterilaista, raamatullista opiskelijatoimintaa Turun seudulla.

JÄSENYYS

Yhdistyksessä on kolmenlaisia jäseniä: opiskelijajäseniä, seniorijäseniä ja juniorijäseniä. Opiskelijajäsenet opiskelevat ja ovat alle 29-vuotiaita. Seniorijäsenet ovat opiskelijaelämästä työelämään siirtyneitä ja yli 29-vuotiaita. Juniorijäsenet ovat koululaisia.

Yhdistykseen voi liittyä jäseneksi, mikä kannattaa. Jäsen tukee jäsenmaksulla yhdistyksen toimintaa. Opiskelijajäsen saa ääni- ja vaalioikeuden jäsenkokouksessa ja voi asettua ehdolle hallitukseen. Jäsenmaksunsa maksanut jäsen saa myös vähintään 10 % alennuksen Turun OPKOn omista retkistä ja leireistä. Myös joistain OPKOn valtakunnallisista tapahtumista voi saada jäsenalennuksia. Jäseneksi pyrkivän tulee hyväksyä OPKOn oppiperusta. Jäsenanomuskaavakkeen voit ladata tulostettavaksi alla olevasta linkistä.

Turun OPKOn jäsenanomus

Jäsenmaksu

Vuonna 2014 jäsenmaksu on opiskelijajäsenille 10€ ja seniorijäsenille 20€. Juniorijäsenille ei ole jäsenmaksua. Maksutiedot:
- Saaja: Turun OPKO
- IBAN: FI11 8000 1300 3539 51
- BIC: DABAFIHH
- Viitenumero: 2040
Huom! muista käyttää viitenumeroa, sillä muuten maksu ei kirjaudu jäsenmaksuksi.

HALLITUS

Yhdistyksen varsinaiset jäsenet voivat tulla valituiksi hallitukseen. Hallitus vastaa pitkälti yhdistyksen toiminnasta ja hoitaa monenlaisia käytännön asioita. Hallituksessa kehitetään ja ideoidaan toimintaa sekä kannetaan muuten vastuuta.

YHTEYSTIEDOT

Koko hallituksen ja työntekijän tavoittaa sähköpostitse osoitteella turunhallitus(at)opko.fi

Opiskelijatyöntekijä:
mikkopaavola_2011_600x600

Mikko Paavola
, teol.maist.
puh. 050 5645 889 (ma-pe 10-18)
Esittely

Hallituksen jäsenet 2014:

Elina Hyyryläinen
puheenjohtaja, lähetyssihteeri

Eveliina Takkula
varapuheenjohtaja, pienryhmävastaava, keittiövastaava

Tiina Kajala
sihteeri, kv-vastaava, oloneuvos

Anne Turkia
tiedottaja, evankeliointivastaava, musiikkivastaava

Victor Wikström

Kia Vainiomäki
varajäsen, taloudenhoitaja, jäsensihteeri, juontovastaava

Sähköpostilista:
turku(at)opko.fi

Jos haluat pysyä ajan tasalla siitä, mitä Turun OPKOssa tapahtuu, kannattaa liittyä sähköpostilistalle.

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT

Turun ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:n säännöt