04.06.12

Avoimia paikkoja opiskelijatyössä

Valtakunnalliset uutiset

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys etsii elo-syyskuussa 2012 alkaviin työsuhteisiin

JOHTAVAA OPISKELIJATYÖNTEKIJÄÄ,

TAMPEREEN OPISKELIJATYÖNTEKIJÄÄ sekä

VERITAS FORUM FINLANDIN KOORDINAATTORIA

Johtavan opiskelijatyöntekijän tehtäväalueena on johtaa ja kehittää OPKOn opiskelijatyötä. Tehtävässä tarvitaan johtamistaitoja ja -kokemusta, evankelioimisnäkyä, aloitteellisuutta, luovuutta, organisointikykyä, nuorisokompetenssia sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työ on osa-aikainen n. 40 % työosuudella.

Tampereen opiskelijatyöntekijän tehtäväalueena on suunnitella ja toteuttaa OPKOn opiskelijatyötä Tampereella. Tehtävässä tarvitaan evankelioimisnäkyä, Raamatun opettamisen taitoja, aloitteellisuutta, luovuutta, organisointikykyä, nuorisokompetenssia ja hyviä yhteistyötaitoja. Työ on osa-aikainen n. 60 % työosuudella.

Veritas Forum Finlandin koordinaattorin tehtäväalueena on suunnitella, kehittää ja toteuttaa Veritas Forum Finlandin toimintaa Suomessa. Tehtävässä tarvitaan yliopistomaailman ja apologian tuntemusta, hyvät viestintätaidot suomeksi ja englanniksi, aloitteellisuutta, organisointi- ja verkostoitumiskykyä sekä koulutus- ja innostustaitoja. Työ on osa-aikainen n. 40 % työosuudella.

Tehtäviä on mahdollista yhdistää soveltuvin osin. Tehtäviin valittavilla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto. Hakemukset liitteineen tulee lähettää 15.6. mennessä osoitteeseen OPKO, Hämeentie 155 A 9, 00560 Helsinki, kuoreen merkintä ”hakemus”. Lisätietoja antaa pääsihteeri Jussi Miettinen, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , p. 050 373 9341.

 

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO) järjestää opiskelija- ja nuorteniltoja, pienryhmiä, kerhoja, leirejä ja tavoittavaa toimintaa 14 paikkakunnalla sekä julkaisee Nuotta-, VIP- ja Arkki-lehtiä. OPKOlla on yli 3000 jäsentä. Toimimme yhteistyössä seurakuntien ja STI:n jäsenjärjestöjen kanssa. Kuulumme kansainväliseen opiskelijaliikkeeseen IFESiin. Toimimme suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Veritas Forum Finland on OPKOn hallinnoima verkosto, joka järjestää akateemisia tilaisuuksia elämän suurista kysymyksistä yliopistokampuksilla ja oppilaitoksissa ympäri Suomen. Lisätietoja toiminnasta on sivuilla www.veritasforum.fi.

Veritas Forum

VIP

Ruttureppu.fi

ilosanomapiiri

viisikielinen.fi

Nuotta

IFES