Lehmonen Olli - johtava koululais- ja nuorisotyöntekijä

Kuka olet ja miksi olet OPKOssa töissä?
Olli LehmonenOlen Lehmosen Olli. Olen kotoisin Äänekoskelta, mutta tällä hetkellä asutan Vantaan Asolaa vaimoni Jennin ja kahden tyttären Ellin (4v) ja Eevin (2v) kanssa.

OPKOsta tuli nuoruusvuosina leirien ja nuorteniltojen kautta hengellinen kotini. Sain löytää OPKOn nuorista raamattuopetuksen ja vaimon lisäksi nuoria, jotka ottivat Raamatun sanoman tosissaan. Minäkin halusin ottaa Raamatun tosissaan ja se on johtanut minut monien nuorten- ja opiskelijailtojen, tapahtumien, leirien ja vapaaehtoistyövuosien jälkeen OPKOn palkkatyöhön. Haluan nähdä vaivaa sen eteen, että nuorten ja opiskelijat, niin täällä Suomessa kuin Suomen rajojen ulkopuolellakin, voisivat tulla uskoon ja kasvaa uskossa Jeesukseen. Siksi olen töissä OPKOssa.

Mitä töitä olet tehnyt?
Olen koulutukseltani musiikin- ja laulunopettaja ja toimin lukuvuoden 2008-2009 musiikinopettajana Äänekoskella. Olen laulanut pari vuotta Savonlinnan oopperajuhlakuorossa ja tehnyt muutenkin lauluhommia, sekä itse laulaen että opettaen. Lisäksi olen tehnyt lähetysyhdistys Kylväjän musiikkityötä vuosien varrella osittain vapaaehtoistyönä, osittain tuntityöläisenä.

Olen toiminut kolmena kesänä kesäteologina Jyväskylässä ja Äänekoskella. Kevätlukukaudella 2006 sain olla töissä Helsingin OPKOn opiskelijatyössä ja sen lisäksi olen ollut mukana mm. suunnittelemassa ja toteuttamassa IFESin Euroopan evankelioimiskonferenssia Linzissä, Itävallassa, pääsiäisenä 2008.

Mitä työhösi kuuluu OPKOssa?
OPKOn koululais- ja nuorisotyön johtaminen ja toiminnan kehittäminen. Nuorten kohtaaminen ja opettaminen Jeesuksen tahdon mukaan rakkaudessa ja totuudessa.

Haluan tukea kristittyjä nuoria vahvistumaan uskossa Jeesukseen, löytämään oman paikkansa Jumalan isossa perheessä ja kasvamaan terveellä tavalla evankeliointi- ja lähetysvastuuseen. Koen erityisen tärkeäksi niiden nuorten ja opiskelijoiden etsimisen, jotka eivät usko Jeesukseen tai ole missään kristillisessä toiminnassa mukana. Ja niiden nuorten auttamisen, joilla ei mene elämässään hyvin.

Mitä harrastat?
Lenkkeilen, nyrkkeilen, musisoin, katson inspiroivia elokuvia, seuraan jääkiekkoa ja luen kirjoja.

Miten työtäsi voi tukea?
Toivon, että voisit rukoilla niiden nuorten puolesta, jotka eivät usko Jeesukseen, niiden jotka uskovat ja niiden, joilla on elämässä vaikeaa. Toivon, että voisit myös rukoilla minun puolestani, että osaisin toimia työssäni Jumalan tahdon mukaisesti. On tärkeää, että tuet työtämme oman tilanteesi mukaan myös taloudellisesti, jotta OPKO pystyy toteuttamaan tärkeää tehtäväänsä. Taloudellisen tuen voi ohjata OPKOn tilille 800013-1044609 viitenumerolla 2082. Herra lahjanne siunatkoon!

Mainospalkki

Veritas Forum

VIP

Ruttureppu.fi

ilosanomapiiri

viisikielinen.fi

Nuotta

IFES