Leinonen Antti - Oulun ja Kajaanin opiskelijatyöntekijä

 

Kuka olet ja miksi olet OPKOssa töissä?
Olen vuonna 1981 syntynyt teologian maisteri. Tai siis, en ollut TM vielä syntyessäni, vaan vasta vuoden 2006 alusta. Kävin syntymässä Oulussa, mutta kasvoin Raahessa.

 

Kristus on Raamatussa kutsunut minutkin viemään eteenpäin rakkautta, jota Isän sydän on tulvillaan. Oulun ja Kainuun OPKO on puolestaan kutsunut minut työhön, jossa voin teologina tätä kutsua toteuttaa. Haluan olla Oulussa ja Kajaanissa rakentamassa opiskelijayhteisöä, joka saa elää Jeesuksen ristin ja ylösnousemuksen varassa. Uskon, että Kristuksen tullessa armovälineittensä kautta ihmisen sydämeen asumaan, hän myös tekee ihmisestä valtakuntansa eteenpäinviejän.

 

Mitä töitä olet OPKOssa tehnyt?
Opiskeluvuosinani 2001-2005 olen ollut opiskelijavastuunkantajana Helsingissä sekä liittohallituksessa. Olin myös Jari Kekäleen vetämässä Tutor-projektissa, jonka jälkeen sain käydä opettamassa useassa paikallisyhdistyksessä.

 

Aloitettuani työt Oulussa (1.1.2006) ja Kajaanissa (1.1.2007) olen esim. pitänyt ilosanomapiiri-koulutuksia, vetänyt opiskelijailtoja, opettanut ja saarnannut, ollut opiskelijoiden kanssa suunnittelemassa kevät sekä syys ohjelmia, tukenut hallituksen ja vastuunkantajien työtä jne. Kesäaikaan olen ollut OPKOn Ruttuteppuleirillä sekä Kesäleirillä.

 

Miten käytät vapaa-aikasi?
Kaikenlainen urheilu on lähellä lihaksiani (lätkää, salitreeniä, golfia...). Luen myös paljon ja välillä soittelen kitaraa.

 

Miten työtäsi voi tukea?
Rukoilemalla, tulemalla juttelemaan, antamalla palautetta, kertomalla ideoita, olemalla oma itsensä, käyttämällä omia (Jumalan antamia) lahjoja OPKOssa, tulemalla suunnittelemaan yhteisiä tapahtumia... Oulun OPKOa (ei siis yksin minua) voi tukea myös taloudellisesti (800013-1044609, viite 2163). Samoin on Kainuun OPKOn kohdalla (800013-1044609, viite 2134).

Mainospalkki

Veritas Forum

VIP

Ruttureppu.fi

ilosanomapiiri

viisikielinen.fi

Nuotta

IFES