MyFriends-valmennus (Joensuu 2020)

MyFriends-valmennus (Joensuu 2020)

27.3.2020 18:30 - 29.3.2020 15:00


On mahtavaa, että olet kiinnostunut tulemaan mukaan MyFriends-valmennukseen! Ensimmäistä kertaa saamme vetää koko valmennusprosessin täällä Itä-Suomessa. Samalla iloitsemme siitä, että saamme vieraaksemme osallistujia myös muualta Suomesta.


Valmennusprosessin tavoitteena on auttaa sinua elämään uudenlaista elämäntapaa. Muutos edellyttää sitoutumista yhteiseen matkaan ja prosessiin. Valmennusprosessi koostuu avausviikonlopusta (27–29.3.) sekä kahdesta lähipäivästä (25.4. & 23.5.). Tämän lisäksi valmennuksen ajan kokoonnutaan ns. elämäntaparyhmiin noin kerran viikossa ryhmän omien aikataulujen mukaisesti. HUOM! Valmennukseen osallistumisen edellytyksenä on läsnäolosi kaikissa edellämainituissa.

Mikäli sinulla on aikataulujen suhteen kysyttävää tai joudut esimerkiksi olemaan poissa jonkin aikaa viikonlopusta tai lähipäivistä, ole yhteydessä asiasta hyvissä ajoin niin voimme miettiä hyvää ratkaisua asian suhteen. Ole samoin yhteydessä, mikäli olet ulkopaikkakuntalainen ja paikkakunnaltasi osallistuu vähintään 10 hlö ryhmä. Tällöin voimme keskustella lähipäivien toteuttamisesta paikkakunnallasi.
_________________
HINTA:
Opiskelijat, työttömät & varusmiehet 100€
Työssäkäyvät 140€

Valmennus pidetään Joensuun vapaaseurakunnan tiloissa. Uskomme, että yksi valmennuksen tärkeimmistä tarkoituksista on rakentaa keskinäistä yhteyttä. Tämä rakentuu parhaiten ateriayhteyden ja yhdessä vietetyn ajan kautta. Ulkopaikkakunnalta saapuvat majoitetaan kotimajoituksin Joensuun alueella.

Hinta pitää sisällään avausviikonlopun ateriat, valmennuksen materiaalin ja 3kk kestävän valmennuksen. Myös lähipäivien lounaat sisältyvät hintaan.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 13.3.2020

Kotisivumme ja tarkempaa tietoa valmennuksesta:
www.myfriends.fi

Tapahtumapaikka

Joensuun Vapaaseurakunta
Leinikkitie 1
80130 Joensuu
Suomi