Apologiaforum 2021 – Maailman voittaja

Apologiaforum 2021 – Maailman voittaja

23.4.2021 18:00 - 25.4.2021 14:30

Apologiaforum 2020 järjestetään Kansanlähetysopistolla 24.-26.4. Teemana on ilmastoherätys.

Kristinuskon asema länsimaissa muuttuu. Enemmistöstä palataan vähemmistöön, etuoikeutettujen joukosta marginaalissa eläviin. Yhteiskunnan muuttuessa yhä jälkikristillisemmäksi jännitteet kasvavat ja vastakkainasettelut jyrkkenevät. Jeesuksen seuraamisesta joutuu maksamaan hintaa. Kuitenkin vaikeuksien keskellä kaikuvat Vapahtajan rohkaisevat sanat: “Maailmassa te olette ahtaalla, mutta pysykää rohkeina: minä olen voittanut maailman” (Joh. 16:33).

Apologiaforumin pääpuhuja Olof Edsinger on ruotsalainen teologi ja kirjailija, joka kotimaassaan osallistuu aktiivisesti julkiseen keskusteluun kristillisestä uskosta ja etiikasta. Laajasta tuotannosta suomeksi on ilmestynyt Tuomio – Evankeliumin unohdettu ulottuvuus ja Siunattu antaminen. Edsinger toimii Ruotsin evankelisen alliansin pääsihteerinä. Perheeseen kuuluvat vaimo Mona ja kolme lasta.

Tervetuloa apologiaforumiin!

Apologiaforumin järjestävät yhdessä Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys, Kansanlähetysopisto ja Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja koululaislähetys (OPKO).

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen

Tapahtuma järjestetään koronavirusepidemian vuoksi poikkeuksellisesti nettilähetyksinä. Koko tapahtuman hinta on 20e. 

Ilmoittautumiset 22.4.2021 mennessä. Katso ohjelma ja ilmoittaudu
(Saat maksuohjeet ilmoittautumislomakkeen täytettyäsi sähköpostiisi.)

Tapahtumapaikka

Kansanlähetysopisto
Opistotie 6
12310 Ryttylä
Suomi