Avoin webinaari: Korona tuli, emme olleet valmiit

Avoin webinaari: Korona tuli, emme olleet valmiit

25.3.2020 17:00

Kun koronan kaltainen epidemia tai pandemia iskee, emme tiedä mitä tuleman pitää.  Miten pärjään tämän haastavan ajan keskellä, ja riittääkö vessapaperi? 

Epävarmuus voi ahdistaa ja pelottaa. Ajatus karanteenista tai kotityöpäivistä saattavat alussa tuntua kiehtovalta, mutta mikäli ne pitkittyvät epämukavuus ja epätietoisuus valtaavat mielen. Kenties kannamme huolta itsemme lisäksi iäkkäistä sukulaisista tai saatamme itsekin kuulua riskiryhmään. Tilanteen vaikutukset koko yhteiskuntaan ja maailmaan ovat  hämärän peitossa. Riittääkö raha, ruoka, lääkkeet ja vessapaperi?

Miten elää kriisin keskellä kristittynä koululaisena, opiskelijana ja työikäisenä? Miten turvautua Jumalaan, tukea, rohkaista ja auttaa lähimmäisiä kriisin keskellä? Miten säilyttää rohkeus?

Mukana webinaarissa on OPKOn rukousverkoston vetäjä sosiaalipsykologi Saara Kinnunen ja pääsihteeri Jussi Miettinen sekä muita OPKOn työntekijöitä. Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä. 

Ohjeita mukaan liittymiseksi:
Kun klikkaat alla olevaa linkkiä, pääset liittymään mukaan webinaariin, jonka toteutamme Zoom-ohjelmiston välityksellä. Jos käytät ohjelmistoa ensimmäistä kertaa, voit ladata sen ilmaiseksi samasta osoitteesta. Ohjelmaa avatessa, selain voi ilmoittaa mm. "ulkoisesta protokollapyynnöstä", joka sinun tulee hyväksyä. 

Mukaan webinaariin voit liittyä klo 16.45 alkaen. Lopetamme viimeistään klo 19. 

https://zoom.us/j/271583936

 

Saara Kinnusen kuva, Sari Savela. 

Puhuja

Saara Kinnunen, Jussi Miettinen