Avoin webinaari - Palvelemisen siunaus

Avoin webinaari - Palvelemisen siunaus

15.11.2017 17:00 - 19:00

Tule mukaan webinaariin Palvelemisen äärelle ke 15.11.

Kun ihminen suunnittelee uranvalintaansa tai pohtii elämänsä päämääriä, tuskin kukaan mainitsee haluavansa tulla palvelijaksi tai tahtovansa oppia palvelemaan. Palvelemisen ajatellaan liittyvän menneeseen aikaan, jossa piika, renki tai kotiapulainen palvelee nälkäpalkalla yläluokan tarpeita. Palvelija sananakin on lähes kadonnut arkikielestä.  

Kun Jeesus käytti "palvelija" - sanaa, se oli suuruuden synonyymi. Hän opetti, että Jumalan seurakunta on paikka, jossa kukin palvelee toinen toistaan ja suurin on se joka palvelee. Tämä opetus on meidänkin ajassamme yhtä radikaalia kuin yli 2 000 vuotta sitten.

Tässä webinaarissa pohdimme palvelemisen tematiikkaa seurakuntien ja hengellisten järjestöjen ja oman elämme uudistumiseksi

Webinaarissa alustavat sosiaalipsykologi ja psykoterapeutti Saara Kinnunen sekä pastori, työnohjaaja, yhteisöpedagogi (YAMK) ja OPKOn pääsihteeri Jussi Miettinen. Mukana on myös muita OPKOn työntekijöitä. 

Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä. 

Voit myös saapua paikalle OPKOn palvelukeskukselle (Hämeentie 155 A 9, Helsinki).

Webinaari on maksuton. Tervetuloa mukaan! 

Näin liityt mukaan webinaariin

Oheisten ohjeiden avulla pääset rekisteröitymään Palvelemisen siunaus -webinaariin.

Kun klikkaat linkkiä: https://attendee.gotowebinar.com/register/429574082162992129, pääset täyttämään tietosi, joilla ilmoittaudut mukaan webinaariin. 

Webinaarin ID on: 803-667-571 (jos kirjautumisen yhteydessä sitä vielä kysytään).

Pääset kirjautumaan mukaan jo 16.50 lähtien. Kun kirjaudut, selain ilmoittaa webinaariohjelman lataamisesta. Pyyntö tulee hyväksyä. Sisälle kirjautuminen voi kestää muutaman minuutin. Aloitamme webinaarin klo 17.


Saara Kinnusen kuva: Sari Savela.

Puhuja

Saara Kinnunen, Jussi Miettinen