Grow - Disciple18 Helsingissä

Grow - Disciple18 Helsingissä

2.2.2018 19:30 - 4.2.2018 15:00

Disciple18-konferenssia vietetään 2.-4.2.2018 Munkkivuoren kirkossa. 

Disciple visio:

Haluamme kokea Jumalan rakkautta ja kasvaa yhdessä Jumalan perheenä. Tahdomme nähdä Jeesuksen seuraajien elämän muuttuvan sekä uusien yhteisöjen syntyvän täynnä Jumalan elämää. 

Siirry tapahtuman omille nettisivuilledisciple.fi

Puhuja

Meillä on ilo saada vieraaksemme Caesar Kalinowski, joka on kokenut puhuja ja yhteisöjen valmentaja. Caesar on ollut mukana perustamassa Soma Communities -verkostoa, joka koostuu missionaalisten yhteisöjen ympärille rakentuneista paikallisseurakunnista. Omasta kokemuksestaan käsin hän inspiroi meitä elämään lähetyskäskyä todeksi.

Mitä maksaa?

Konferenssi maksaa opiskelijoilta 35€ ja muilta 55€. Hintaan sisältyy osallistuminen, perjantai-illan naposteltavat, lauantain lounas ja kahvi sekä voileipälounas sunnuntaina.

Missä?

Disciple18 järjestetään Munkkivuoren kirkossa sekä kodeissa ja muissa kokoontumispaikoissa ympäri Helsinkiä. Kirkon osoite on Raumantie 3, 00350 Helsinki. Munkkivuoreen pääsee helpoimmin bussilla. Katso aikataulut: www.reittiopas.fi. Vihje: Kirkko on Munkkivuoren ostoskeskuksen takana ja kirkontorni näkyy bussipysäkiltä.

Voit seurata tapahtumaa Facebookissa ja Instagramissa nimellä discipleconference

Tapahtuman järjestävät: OPKO, Petrus Församling ja Verkosto. 

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu täällä 22. tammikuuta 2018 mennessä!

Puhuja

Caesar Kalinowski

Tapahtumapaikka

Munkkivuoren kirkko
Raumantie 3
00350 Helsinki
Suomi