JUMALAN VALITTUNA -lasten ja nuorten Raamattu -ja Lähetysleiri

JUMALAN VALITTUNA -lasten ja nuorten Raamattu -ja Lähetysleiri

16.6.2019 12:00 - 20.6.2019 14:30

Ihana kesäinen tuuli puhaltaa, ilmassa tuoksuu yhteys ja seikkailu! Jumalan perheväki on kokoontumassa yhteen ja arvaa mitä: Sinut on kutsuttu!

 

Erittäin lämpimästi tervetuloa JUMALAN VALITTUNA -lasten ja nuorten Raamattu- ja Lähetysleirille Enä-Sepän leirikeskukseemme Vihdin Ojakkalaan! Kesäinen leiri on suunnattu kaikille 9-20 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Leiri järjestetään yhdessä Lähetysyhdistys Kylväjän kanssa. Vetäjinä ovat mm. Olli Lehmonen, Annastiina Toppari, Julianna Rantanen, Jussi Miettinen, Erika Stigell, Markus Kari ja Tim Goode.
 

Leirin sisällöstä:
Jumala sanoo Raamatussa, että Hän on valinnut meidät kaikki olemaan Jeesuksessa pyhiä ja nuhteettomia (Efe 1:4). Mietimme leirillä mitä tarkoittaa elää Jumalan valittuna Jeesuksen yhteydessä. Mitä se tarkoittaa, että jokainen meistä on erityisellä tavalla valittu juuri tiettyä tarkoitusta varten tässä elämässä ja Jumalan valtakunnassa. Ja millaista se oli, kun Jumala valitsi aikanaan yhden miehen, Aabrahamin, josta Jumala kasvatti perheen ja Israelin kansan, jotta voisi sen kautta siunata kaikkia maailman kansoja. Pohdimme myös, mitä Jumalan tekemät liitot pelastushistorian eri vaiheissa tarkoittavat ja miten ne liittyvät meidän elämäämme.

Luvassa jälleen kerran HUIPPU meininkiä: Jumalan perheen yhdessäoloa, innostavaa Raamatun opiskelua yhdessä ja pienemmissä ryhmissä, seikkailua, monenlaista luovaa tekemistä, urheilua ja pelaamista, juttuja lähetyskentiltä, saunomista&uintia, rukousta, yhteistä musisointia&ylistystä sekä Herramme hoitavaa ja voimauttavaa läsnäoloa!

Jonathan Wijesinghen, 23 Sri Lankasta, on valitettavasti joutunut perumaan tulonsa leirillemme.  

Leiri alkaa:
- Nuorten, 13+ vuotiaiden osalta sunnuntaina 16.6. klo 12 lounaalla
- Lasten ja varhaisnuorten, 9+ vuotiaden osalta sunnuntaina 16.6. klo 17 päivälliseltä

- Leiri päättyy torstaina 20.6. klo 15.  Klo 11 alkaa hauskat KESÄJUHLAT, jonne vanhemmat, sukulaiset ja ystävät ovat lämpimästi tervetulleita! Kesäjuhlat huipentuvat jumalanpalvelukseen, jonka jälkeen tarjolla vielä päiväkahvit.

Mukaan leirille voit tulla myös osaksi aikaa jos et pääse koko leiriksi! Tällöin ota vielä erikseen yhteyttä Annastiinaan: 050-359 5077, annastiina.toppari@opko.fi, niin voidaan sopia leirimaksu sopivan suuruiseksi. Teille, jotka ette pääse pidemmäksi aikaa, niin lämpimästi tervetuloa erityisesti tiistaina 18.6. klo 19 alkavaan iltaohjelmaan!

 

Hinta:
Sisämajoituksessa: täysihoito 145 €, OPKOn jäsenille 125 €.
Telttamajoituksessa: täysihoito 105 €, OPKOn jäsenille 85€.

Älä anna taloudellisen tilanteesi tulla esteeksi! Huomioithan leirirahastomme, josta on mahdollisuus hakea rahallista avustusta eli stipendiä leirikustannuksiin. Voit lähettää vapaamuotoisen stipendihakemuksen sähköpostitse Annastiinalle.

Huomioithan myös sisarusalennuksen: Jos perheestäsi on tulossa leirille enemmän kuin yksi lapsi/nuori, perhe saa automaattisesti sisarusalennuksen 50% / lapsi tai nuori.

Esimerkki:
Maija Meikäläinen 16v (OPKOn jäsen) 125e
Matti Meikäläinen 12v (jäsen) 62,50e
Miina Meikäläinen 9v (jäsen) 62,50e

OPKOn jäseneksi voit liittyä/liittää lapsesi leirikirjeen mukana tulevan turvallisuustietolomakkeen kautta. Silloin leirin hinnaksi tulee saman tien jäsenille tarkoitettu edullisempi summa.

 

Lämpimästi tervetuloa leirille, nähdään Eniksessä! Voit ilmoittautua/ilmoittaa lapsesi leirille alla olevan linkin kautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä 2.6.

 

Herra sanoi Abramille: "Lähde maastasi, asuinsijoiltasi ja isäsi kodista siihen maahan, jonka minä sinulle osoitan. Minä teen sinusta suuren kansan ja siunaan sinua, ja sinun nimesi on oleva suuri ja siinä on oleva siunaus. Minä siunaan niitä, jotka siunaavat sinua, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinun saamasi siunaus tulee siunaukseksi kaikille maailman kansoille.” 1 Moos 12:1-3

 

Ilmoittautuminen

  

Puhuja

Olli Lehmonen&Annastiina Toppari

Tapahtumapaikka

Enä-Sepän leirikeskus
Enätie 45
03250 Vihti
Suomi