Kirkkauden Isä - lasten ja nuorten Raamattu- ja lähetysleiri Enä-Sepässä

Kirkkauden Isä - lasten ja nuorten Raamattu- ja lähetysleiri Enä-Sepässä

13.6.2020 17:00 - 18.6.2020 15:00

Nuorten leiri (+13 v.) ja Lasten leiri (8-12 v.) ovat valitettavasti jo täynnä, mutta ti 16.6. kesäjuhliin voi vielä ilmoittautua. Peruutuspaikkoja voi kysellä osoitteesta: annastiina.toppari@opko.fi

Teimme OPKOssa päätöksen, että voimme järjestää kesän Enä-Sepän leirin fyysisenä kokoontumisena, ottaen huomioon yhteiskunnan asettamat poikkeustilarajoitukset ja seurakuntien suositukset leiritoiminnan järjestämisestä. Poikkeustilarajoitusten takia joudumme kuitenkin järjestämään leirin vähän eri tavalla verrattuna edellisiin kesiin.

Noudatamme leirillä 50 henkilön kokoontumisrajoitusta ja tarkkoja hygieniaohjeistuksia. Leirille ei voi tulla fyysisesti mukaan, jos on millään tavalla kipeänä. Järjestämme leirin aikana joitakin mahdollisuuksia olla mukana etäyhteyksien kautta.

 

Leiriaikana on luvassa Jumalan perheen yhdessäoloa, Raamatun opiskelua yhdessä ja pienemmissä ryhmissä, monenlaista luovaa tekemistä, urheilua ja pelaamista, juttuja lähetyskentiltä, rukousta ja musisointia, yhteisiä illanviettoja, seikkailua, Jeesuksen opetuslapsena elämisen opettelua ja paljon muuta mukavaa. Erittäin lämpimästi tervetuloa! Ilmoittautuminen leirille sivun alaosasta löytyvän linkin kautta viimeistään su 7.6.!

 

Raamatussa Jumala puhuu Daavidille, Daavidin pojasta Salomosta näin:

”Poikasi rakentaa nimelleni temppelin, ja minä pidän hänen kuninkaallisen valtaistuimensa vahvana ikiaikoihin asti. Minä olen oleva hänelle isä, ja hän on oleva minulle poika..” 2 Sam 7:13-14

Jumala sanoo tässä miten Hän itse haluaa olla Salomon Isä. Samalla tavalla Jumala kaipaa saada olla meidän Isämme ja elää meidän kanssamme niin kuin Isä elää lastensa kanssa. Jumala ei halua jäädä ”kaukaiseksi hahmoksi”, vaan tulla läheiseksi Isäksi. Kun Jeesus opettaa Jumalasta hän sanoo, että Jumala on kuin tuhlaaja pojan isä, joka juoksee kaukaa palaavaa poikaa vastaan, sulkee hänet syliinsä ja järjestää todelliset bileet! (Luuk 15:11-32)

Mekin haluamme leirin aikana opetella tuntemaan millainen Isä Jumala on, miten me voimme kasvaa Hänen omina lapsinaan ja tulla tuntemaan Isän ihmeellistä kirkkautta ja hyvyyttä, jonka Jeesus meille ilmoittaa. (Joh 14:6-9)

 

Järjestämme Kirkkauden Isä -leirin seuraavalla tavalla:

”Minä rukoilen, että Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja näkemisen hengen, niin että oppisitte tuntemaan hänet.” Ef. 1:17

 

1) 13.-16.6. Nuorten leiriaika (13 v.+ nuorille)

AIKA: la (13.6.) klo 17 – ti (16.6.) klo 17 + isosena ja vetäjänä toimimista halukkaille lasten leirin ajan

- Tänä aikana vietämme aikaa nuorten kanssa Jumalan isyyden äärellä ja yhdessä toinen toistemme kanssa. Pohdimme mitä se tarkoittaa, että Jumala on meidän Isämme ja miten voimme kasvaa Jumalan lapsina suhteessa Isään.

2) 16.6. klo 13-17 kesäjuhla

- Järjestämme Enä-Sepän pihalla kesäjuhlan, jossa nuoret, lapset ja mahdollisuuksien mukaan myös vanhemmat voivat kohdata ulkotiloissa. Kesäjuhlissa on luvassa mm. ulkotekemistä, monenlaista yhteistä ohjelmaa, musiikkia ja hartaushetki Herran edessä.

3) 16.-18.6. Lasten ja varhaisnuorten leiriaika (8-12 v. lapsille ja varhaisnuorille)

AIKA: ti (16.6.) klo 9.30 – to (18.6.) klo 15

- Leirillä voi olla mukana seuraavilla tavoilla:

A) Pihajuhlassa ti 16.6. klo 13-17, ulkotiloissa

B) Päiväleirinä ti 16.6. - to 18.6., päivittäin klo 9.30-18 (yöt kotona)

C) Koko ajan majoittuen Enä-Sepässä

- Voit lasten ja nuorten leiriajalle myös mukaan jos olet 13+ -vuotias! Leirin aikana on mahdollista toimia erilaisissa tehtävissä isosiskoina ja veljinä tai myös osallistua leirin ohjelmaan vaikka ei haluaisikaan vielä toimia isosena. Otamme 13+ -vuotiaita leiriajalle mukaan sen mukaan kuin meillä on vapaita paikkoja.

 

Leirin hinnat:
1) 13.-16.6. Nuorten leiriaika (13+ v. nuorille):

Sisämajoitus: 75 € / 65 €  OPKOn jäsenet (Voit liittyä OPKOn jäseneksi leirin yhteydessä!)
Telttamajoitus: 60 € / 50 €

2) 16.-18.6. Lasten ja varhaisnuorten leiriaika (8-12 v. lapsille ja varhaisnuorille + isoset ja nuoret paikkojen mukaan):

Sisämajoitus: 75 € / 65 € OPKOn jäsenet
Telttamajoitus: 60 € / 50 €

3) päiväleirimahdollisuus:

15 €/päivä (yksi päivä ilman majoitusta)

Lähetämme leirimaksun laskun muodossa sähköpostitse koteihin ilmoittautumisten perusteella.

Huomioithan, että lasku tulee kirjanpito-ohjelman kautta eikä esim. koululaistyöntekijöiden henkilökohtaisista sähköposteista. Laskutiedustelut voi tehdä osoitteesta opko(a)opko.fi

Älä anna taloudellisen tilanteesi tulla esteeksi! Huomioithan leirirahastomme, josta on mahdollisuus hakea rahallista avustusta eli stipendiä leirikustannuksiin. Voit lähettää vapaamuotoisen stipendihakemuksen sähköpostitse Annastiinalle: annastiina.toppari@opko.fi. Hakemus on hoidettava ennen leirin laskutusta.

HUOM! Nuorten leiri (+13 v.) ja Lasten leiri (8-12 v.) ovat valitettavasti jo täynnä, mutta ti 16.6. kesäjuhliin voi vielä ilmoittautua. Peruutuspaikkoja voi kysellä osoitteesta: annastiina.toppari@opko.fi Lämpimästi tervetuloa!

 

Ilmoittautuminen

 

Puhuja

Olli Lehmonen&Annastiina Toppari

Tapahtumapaikka

Enä-Sepän leirikeskus
Enätie 45
03250 Vihti, Ojakkala
Suomi