Lasten ja nuorten Raamattu -ja Lähetysleiri

Lasten ja nuorten Raamattu -ja Lähetysleiri

16.6.2019 12:00 - 20.6.2019 14:30

Ihana kesäinen tuuli puhaltaa, ilmassa tuoksuu yhteys ja seikkailu! Jumalan perheväki on kokoontumassa yhteen ja arvaa mitä: Sinut on kutsuttu! Erittäin lämpimästi tervetuloa Lasten ja nuorten Raamattu- ja Lähetysleirille Enä-Sepän leirikeskukseemme Vihdin Ojakkalaan! Kesäinen leiri on suunnattu kaikille 9-20 -vuotiaille lapsille ja nuorille.

Luvassa jälleen kerran HUIPPU meininkiä: Jumalan perheen yhdessäoloa, innostavaa Raamatun opiskelua yhdessä ja pienemmissä ryhmissä, seikkailua, monenlaista luovaa tekemistä, urheilua ja pelaamista, juttuja lähetyskentiltä, saunomista&uintia, rukousta, yhteistä musisointia&ylistystä sekä Herramme hoitavaa ja voimauttavaa läsnäoloa! 

Hinta:
Sisämajoituksessa: täysihoito 145 €, OPKOn jäsenille 125 €.
Telttamajoituksessa: täysihoito 105 €, OPKOn jäsenille 85€.

Älä anna taloudellisen tilanteesi tulla esteeksi! Huomioithan leirirahastomme, josta on mahdollisuus hakea rahallista avustusta eli stipendiä leirikustannuksiin. Voit lähettää vapaamuotoisen stipendihakemuksen sähköpostitse koululaistyöntekijä Annastiinalle: annastiina.toppari@opko.fi.

Huomioithan myös sisarusalennuksen: Jos perheestäsi on tulossa leirille enemmän kuin yksi lapsi/nuori, perhe saa automaattisesti sisarusalennuksen 50% / lapsi tai nuori.

Esimerkki:
Maija Meikäläinen 16v (OPKOn jäsen) 125e
Matti Meikäläinen 12v (jäsen) 62,50e
Miina Meikäläinen 9v (jäsen) 62,50e

OPKOn jäseneksi voit liittyä/liittää lapsesi leirikirjeen mukana tulevan turvallisuustietolomakkeen kautta. Silloin leirin hinnaksi tulee saman tien jäsenille tarkoitettu edullisempi summa.

Lämpimästi tervetuloa leirille! Nähdään Eniksessä!

Voit ilmoittautua/ilmoittaa lapsesi leirille alla olevan linkin kautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä 2.6.

Ilmoittautuminen

  

Puhuja

Olli Lehmonen&Annastiina Toppari

Tapahtumapaikka

Enä-Sepän leirikeskus
Enätie 45
03250 Vihti
Suomi