Matka Revive-tapahtumaan Saksaan

Matka Revive-tapahtumaan Saksaan

27.12.2019 08:00 - 1.1.2020 22:00

OPKO järjestää yhteisen matkan Saksassa uutenavuotena 27.12.2019–1.1.2020 järjestettävään nuorille ja opiskelijoille suunnattuun Revive-tapahtumaan. Tapahtuma on OPKOn kansainvälisen kattojärjestön IFESin järjestämä, ja se on suunnattu itsenäisesti mukaan tulevina 18–30-vuotiaille, mutta koska osallistumme tapahtumaan ryhmänä, mukaan voi tulla myös alle 18-vuotiaita. He ovat koko matkan ja tapahtuman ajan ryhmänvetäjän vastuulla. 

Ilmoittaudu mukaan matkalle lokakuun loppuun mennessä, jonka jälkeen teemme ryhmäilmoittatumisen. Voit ilmoittautua sähköpostiin koululaistyo@opko.fi. Mikäli olet alaikäinen, lisääthän ilmoittautumiseen myös huoltajan tiedot. Ilmoittautuessa sitoudut maksamaan tapahtuman ennakkomaksun 99 euroa 10.11.19 mennessä. Ennakkomaksu maksetaan OPKOlle, joka maksaa maksut suoraan tapahtumajärjestäjälle ryhmäilmoittautumisen yhteydessä. 

Konferenssihinta on opiskelijoille 179 euroa ja muita 229 euroa. Tähän sisältyy ruuat sekä yhteismajoitus hallissa.

Vaikka teemme yhteismatkan tapahtumaan, jokainen ostaa suoraan matkalle omat lentonsa. Ilmoittautuessasi saat lentojen tiedot, jotta osaat varata paikan oikeaan koneeseen. Menolento on 27.12.19 ja paluu on 1.1.20. Lentojen hinta on tällä hetkellä edestakaisin matkalta noin 200 euroa pelkillä käsimatkatavaroilla ja noin 250 euroa ruumaan tulevalla matkalaukulla. Suosittelemme varaamaan lennot mahdollisimman nopeasti, koska hinnat nousevat mitä lähempänä matkaa olemme. Laitamme kaikille ilmoittautuneille vielä tarkemman infon siitä mitä tarvitset mukaan ym.

Reviven ohjelmaan voit tutustua tapahtuman nettisivuilla: reviveeurope.org

Olet lämpimästi tervetullut mukaan ja jos sinulla kysyttävää niin kysy rohkeasti: koululaistyo@opko.fi.

Terveisin, Olli Lehmonen, OPKOn johtava koululaistyöntekijä

Puhuja

Lindsay Brown, Becky Pippert, Andreas Poppart, Sarah Breuel, jne.

Tapahtumapaikka

Karlsruhe
Saksa