Missiomatka Mongoliaan

Missiomatka Mongoliaan

7.8.2020 00:00 - 16.8.2020 23:00

Huomio! Matka on peruttu koronavirusepidemian johdosta.
”Mietityttääkö, mitä teet elämälläsi? Haluatko pohtia omaa suhdettasi Jumalan kutsuun Mongolian aroilla? Haluatko matkustaa hyvässä porukassa, kokea rukousyhteyttä ja viettää aikaa Sanan äärellä? Tämä matka on sinua varten!”

Matkainfoa:

  • Tutustumme Kylväjän yhteistyöseurakuntiin ja niiden toimintaan Mongolian-lähettien kanssa.
  • Näemme ja opimme tuntemaan mongolialaista kulttuuria ja tutustumme paikallisiin ihmisiin.
  • Retkikohteitamme ovat Ulaanbaatar sekä maaseudulla Arhangain maakunta, lisäksi teemme yhden yön retken Terelžin kansallispuistoon.
  • Pääsemme tutustumaan pääkaupungin vilskeeseen ja maaseudun rauhaan. Näemme korkeat pilvenpiirtäjät ja laajat, lähes asumattomat arot. Matkalla on myös mahdollisuus ratsastaa hevosella ja kamelilla.
  • Voimme viettää vapaa-aikaa ostoksilla, museovierailuilla ja patikoiden.
  • Majoitumme hostelleissa ja ainakin yhden yön mongolialaisessa jurtassa.
  • Matkan hinta-arvio noin 1 500 € (lennot, majoitus, viisumi, matkat perillä ja ohjelma). Lopullinen summa määräytyy ryhmän koon mukaan.
  • Matkan järjestävät yhteistyössä Kylväjä ja OPKO.

Harkitsetko lähtöä?

 

Huomio! Matka on peruttu koronavirusepidemian johdosta. 

Kysy lisää matkanjohtaja Tomi Koholta, tomi.koho@opko.fi, +35840 749 8054 tai Outi Paukkuselta, outi.paukkunen@kylvaja.fi +358 40 753 4174. 

Matka on tarkoitettu nuorille aikuisille (18–35-vuotiaille). Katso matkaesite tästä

Ilmoittaudu mukaan pienimuotoisella CV:llä (nimi, yhteystiedot, syntymäaika, miksi haluat matkalle ja pienimuotoinen hengellinen historia).

 

Moi! Mä olen Tomi. Olen matkanjohtajana elokuussa Mongoliaan suuntautuvalla missiomatkalla. Tämä on itsellenikin ensimmäinen matka Mongoliaan, joten fiilikset ovat jännityksen ja innostuksen sekaiset. Uskon vahvasti, että tästä tulee loistava reissu, jonka aikana saadaan itse kukin prosessoida ja pohtia Jumalan kutsua, lähetyselämää ja omaa suhdettamme lähetystyöhön. Matkan aikana meillä on monia mahdollisuuksia päästä kokemaan, tekemään ja näkemään monenlaista hienoa. Tutustumme myös paikallisiin lähetteihin ja seurakuntaelämään. Upea matka luvassa! Lähde mukaan!