Olipa kerran... Apologiaforum

Olipa kerran... Apologiaforum

21.4.2017 16:00 - 23.4.2017 13:00
Vuonna 2017 suosittu Apologiaforum sukeltaa mielikuvituksen maailmaan kun teemana on mielikuvitus apologian käytössä. Korkeatasoisten puhujien innostavien luentojen ja kanavien lisäksi vietämme illat rennosti musiikin ja elokuvien parissa.

Apologia tarkoittaa puolustamista. Mitä me sitten puolustamme? Evankeliumia. Perinteisesti evankeliumia puolustetaan järjellä: meille selitetään, mikä todistaa että Jumala on olemassa, mistä voimme tietää että Jeesus nousi kuolleista tai miksi vain kristillinen usko antaa kestävän perustan tieteelle, ihmisarvolle tai elämän tarkoitukselle.

Mutta ihminen on enemmän kuin ajatteleva olento. Evankeliumi ei ole vain totta. Se on myös hyvää ja kaunista. Evankeliumi valloittaa ihmisen sydämen herättäen meissä iloa, ihmetystä, innostusta. Kun puolustamme evankeliumia mielikuvituksen avulla, ihminen pääsee maistamaan kristinuskon totuuksia. Hyvät kertomukset avaavat hänen mielensä kertomuksista suurimmalle – evankeliumille.

Lue lisää Kansanlähetysopiston sivuilta (Kun ilmoittaudut ja maksat osallistumismaksun 31.1. mennessä, pääset tapahtumaan alennettuun hintaan.)

Tapahtuman järjestävät: SEKL, OPKO ja Kansanlähetysopisto.

Puhuja

Gene Veith, Klaus Härö, jne.