Perusta-lehden teologiset opintopäivät

Perusta-lehden teologiset opintopäivät

2.1.2020 10:30 - 4.1.2020 15:00

Perusta-lehden teologiset opintopäivät järjestetään tammikuun alussa Suomen Raamattuopistolla Kauniaisissa.

MINÄ OLEN VOITTANUT MAAILMAN
KASVAVA KIRKKO MAALLISTUVASSA MAAILMASSA

Monet länsimaiset kirkot menettävät jäseniään ja tappiomieliala saa helposti kristityt valtaansa. Ihmisten suhde institutionaaliseen uskontoon ohenee. Päivien aikana kysymme, mistä tämä johtuu ja miten tällaisessa tilanteessa länsimaiset kirkot ja seurakunnat voisivat löytää aineksia kasvuun. Miten siis julistaa evankeliumia niin, että maailma voi sen ymmärtää, mutta samalla niin, että ei sulauduta maailmaan?

Ohjelma

Päivillä on kotimaisten teologian asiantuntijoiden lisäksi luennoimassa useampia ulkomaisia vieraita. Ruotsista päiville tulee EFS:n (Evangeliska Fosterlands-Stiftelsen) kansainvälisen osaston johtaja Erik Johansson. Venäjältä puolestaan Inkerin kirkon lähetysjohtaja Jevgeni Raskatov kertoo Pyhän Annan kirkon jälleenrakennusprojektista ja seurakunnan noususta tuhkasta.

Yleisluennoilla käsitellään pääaiheen lisäksi mielenkiintoisia teologisia teemoja varhaisesta kirkosta nykypäivään asti. Kanavissa käsitellään laajasti mielenkiintoisia ja ajankohtaisia teologisia aiheita, jotka liittyvät kirkkoon, lähetystyöhön, aikamme ideologioihin, eettisiin kysymyksiin, Raamattuun, sielunhoitoon ja kirkkohistoriaan.

Ohjelmaan voit tutustua tarkemmin Raamattuopiston sivuilla.

Teologiset opintopäivät on tarkoitettu paitsi teologeille myös kaikille muille aihepiiristä kiinnostuneille. Tapahtuman yhteydessä on laaja kristillisen ja teologisen kirjallisuuden myyntinäyttely.

Tapahtuman järjestää teologinen aikakausijulkaisu Perusta yhdessä Suomen Raamattuopiston, Suomen teologisen instituutin, Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen ja Suomen Evankelisluterilaisen Opiskelija- ja Koululaislähetyksen (OPKO) kanssa.

Ilmoittautuminen

Hinnat ja ilmoittautumislomakkeen löydät Raamattuopiston sivuilta.

Tapahtumapaikka

Suomen Raamattuopisto
Helsingintie 10
02700 Kauniainen
Suomi