ReStart-minifestari Kuopiossa

ReStart-minifestari Kuopiossa

7.10.2017 18:00

ReStartin lauteille nousevat Park 7, Great Wide North, Seppele ja Prinssi Jusuf! Tapahtuman järjestävät OPKO, Kansanlähetys ja SLEY.

Kuopiossa lauantaina 7.10. järjestettävän ilmaistapahtuman lavalla nähdään upea artistikokoonpano. Bändinelikon muodostavat paluun tekevä Great Wide North, poprockia soittava Park 7, räppäri Prinssi Jusuf ja progeyhtye Seppele. Lisäksi ohjelmassa on muun muassa Usko tai älä -foorumi, videoita, arvontoja yms.

Kuudetta kertaa järjestettävän minifestarin suunnitteluun ja toteutukseen osallistuu joka vuoksi suuri joukko vapaaehtoisia eri rooleissa. Järjestäjinä toimivat Kuopion OPKO, Pohjois-Savon ev.lut. Kansanlähetys ja SLEY. Lisätietoa tapahtumasta löytyy nettisivuilta: www.restart-tapahtuma.fi

Ota haltuun myös somekanavat:

Tapahtuman tukeminen

ReStart on sisäänpääsymaksuton, ja varainkeruu onkin joka vuosi haastavin osuus tapahtumatyössä. Myös yksityisillä tukijoilla on merkittävä rooli, ja yksityisen tuen tavoitteeksi on asetettu tänä vuonna 1 500 €. Jos haluat olla mukana mahdollistamassa tapahtumaa rukouksin ja/tai taloudellisesti, lisätietoa löydät: www.restart-tapahtuma.fi/tue Kiitos!

Puhuja

Tapahtumapaikka

Kulttuuriareena 44
Kauppakatu 44
Kuopio
Suomi