Taimi Hänen Tarhassaan -lasten ja nuorten Adventtileiri Enä-Sepän leirikeskuksessa

Taimi Hänen Tarhassaan -lasten ja nuorten Adventtileiri Enä-Sepän leirikeskuksessa

29.11.2019 18:00 - 1.12.2019 15:00

Valo syttyy pimeään. Valo kasvaa. Ilmassa on yhteyden värinää, ilmassa on juhlahumua. Jumalan perheväki on kokoontumassa yhteen ja arvaa mitä: Sinut on kutsuttu!


Lämpimästi tervetuloa OPKOn järjestämälle Taimi Hänen Tarhassaan -lasten ja nuorten Adventtileirille Enä-Sepän leirikeskukseemme Vihtiin! Leiri on suunnattu kaikille 9-20 vuotiaille lapsille ja nuorille. Tutkimme leirillä sitä keitä ja millaisia olemme, mitä on olla Jumalan luomus ja heijastaa Häntä kaikkialla, missä olemme, sekä sitä, kuinka voimme sekä yksilöinä että yhdessä toisten kanssa kasvaa Jumalan antamaa kasvua.

Luvassa on muun muassa yhteistä tekemistä, ulkoilua, Raamatun lukemista ja tutkimista, laulamista sekä juhlistamista Jumalan kunniaksi, Jumalan perheen yhdessäoloa sekä Jumalan ja toinen toistemme tuntemisen opettelua.

“-Heitä kutsutaan vanhurskauden tammiksi, Herran tarhaksi, jonka hän itse on istuttanut osoittaakseen kirkkautensa” Jes. 61:3
 

Leirin hinta on OPKOn jäsenelle 55e ja ei-jäsenelle 65e. Halutessasi voit liittyä/liittää lapsesi OPKOn jäseneksi turvallisuuslomakkeen kautta, joka lähetetään kaikille leirille ilmoittautuneille, jolloin leirin hinnaksi tulee 55e.

Huomioithan myös sisarusalennuksen: Jos perheestäsi on tulossa leirille enemmän kuin yksi lapsi/nuori, perhe saa automaattisesti sisarusalennuksen 50% / lapsi tai nuori.

Esimerkki:
Maija Meikäläinen 16v (OPKOn jäsen) 55e
Matti Meikäläinen 12v (jäsen) 27,50e
Miina Meikäläinen 9v (jäsen) 27,50e

Lähetämme leirikirjeen meilitse kotiin jokaiselle leiriläiselle/leiriläisen vanhemmalle viimeistään viikkoa ennen leirin alkua.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 18.11. Nähdään Eniksessä! :)

 

Puhuja

Olli Lehmonen&Annastiina Toppari

Tapahtumapaikka

Enä-Sepän leirikeskus
Enätie 45
03250 Vihti, Ojakkala
Suomi