Valo pimeyttä voittaa -lasten ja nuorten Raamattu- ja lähetysleiri Enä-Sepässä

Valo pimeyttä voittaa -lasten ja nuorten Raamattu- ja lähetysleiri Enä-Sepässä

18.6.2021 17:00 - 24.6.2021 15:00

Kesän leiri – Valo pimeyttä voittaa, enä-sepässä 18.-24.6.

Kun kokoontumisrajoitukset ovat avautumassa, erityisesti lasten ja nuorten kesäleiritoiminnan ja ulkokokoontumisten osalta, niin päätimme yrittää pitää leiriä yhdessä isommalla porukalla. Eli Tervetuloa Enä-Seppään Juhannusta edeltävällä viikolla!

 

Ilmoittautuminen kesän Enä-Sepän Valo pimeyttä voittaa -leirille on sulkeutunut, koska leirit ovat tulleet täyteen. Peruutus/extrapaikkoja voi kysyä suoraan koululaistyöntekijä Annastiinalta (050 359 5077, annastiina.toppari@opko.fi

 

Pidämme leirillä edelleen hygieniasta hyvää huolta. Leirille ei voi tulla fyysisesti mukaan, jos on millään tavalla kipeänä. Järjestämme leirin aikana joitakin mahdollisuuksia olla mukana etäyhteyksien kautta. Olemme tietoisia siitä, että koronatilanne ja yhteiskunnan rajoitukset ja suositukset saattavat vielä päivittyä ja muuttua kesäkuun puoliväliin mennessä. Jos näin käy ja rajoituksia kuitenkin vielä kiristetään tiedotamme sitten suunnitelmasta B leiriin liittyen. Haluamme joka tapauksessa viettää leiriaikaa yhdessä tavalla tai toisella! 

 

Leiriaikana on luvassa Jumalan perheen yhdessäoloa, Raamatun opiskelua yhdessä ja pienemmissä ryhmissä, monenlaista luovaa tekemistä, urheilua ja pelaamista, juttuja lähetyskentiltä, rukousta ja musisointia, yhteisiä illanviettoja, seikkailua, Jeesuksen opetuslapsena elämisen opettelua ja paljon muuta mukavaa. Erittäin lämpimästi tervetuloa!

Leirisysteemi

1) 18.-21.6. Nuorten leiriaika (+ 13 v. nuorille)

AIKA: pe (18.6.) klo 17 – ma (21.6.) klo 13 + isosena ja vetäjänä toimimista halukkaille lasten leirin ajan

 

2) 21.-24.6. Lasten ja varhaisnuorten leiriaika (8-12 v. lapsille ja varhaisnuorille)

AIKA: ma (21.6.) klo 17 – to (24.6.) klo 15

Voit lasten ja nuorten leiriajalle myös mukaan jos olet 13+ -vuotias! Leirin aikana on mahdollista toimia erilaisissa tehtävissä isosiskoina ja veljinä tai myös osallistua leirin ohjelmaan vaikka ei haluaisikaan vielä toimia isosena. Otamme 13+ -vuotiaita leiriajalle mukaan sen mukaan kuin meillä on vapaita paikkoja.

 

Leirin sisällöistä

Monille tutussa Elämä on nyt -laulussa lauletaan:

"Kiitos kun saan tässä olla, kiitos kun saan levähtää. Kiitos kun saan voimaa jolla opetella elämää. Halleluja! -- Valo pimeyttä voittaa, luomakunta odottaa. Pian uusi päivä koittaa täynnä Herran kunniaa. Halleluja!"

Jeesuksesta sanotaan, että… "Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valo. Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa." (Joh 1:4-5)

 

Haluamme viettää kesän leiriä sen kunniaksi, että Jeesus on oikeasti täynnä valoa ja kutsuu meitä lepäämään ja täyttymään siitä valosta. Tässä maailmassa on paljon pimeyttä ja epävarmuutta, mutta Jeesus lupaa, että pimeys ei voi koskaan saada Jeesuksessa olevaa valoa valtaansa. Leirillä opettelemme mitä on elää Valon lapsena, mitä on tulla yhä vapaammaksi, omaksi itsekseen Valon vaikutuksesta ja millaisia Valon lahjoja ja aseita Jeesus haluaa antaa juuri meille niin, että Jumalan valtakunta voi mennä eteenpäin meidän kauttamme tässä maailmassa.

 

Leirillä saadaan myös juhlia sitä, että pitkän kokoontumisrajoitusajan jälkeen saadaan taas tulla seurakuntana yhteen vähän isommalla joukolla. Miten arvokasta ja hienoa se onkaan, että saadaan kohdata toinen toisiamme ja olla yhdessä Jumalan edessä!

 

Leiriaikana on luvassa Jumalan perheen yhdessäoloa, Raamatun opiskelua yhdessä ja pienemmissä ryhmissä, monenlaista luovaa tekemistä, urheilua ja pelaamista, juttuja lähetyskentiltä, rukousta ja musisointia, yhteisiä illanviettoja, leiriseikkailua, Jeesuksen opetuslapsena elämisen opettelua ja paljon muuta mukavaa.

 

Niin, että tervetuloa mukaan!!

 

LEIRIEN HINNAT:

1) 18.-21.6. Nuorten leiriaika (13+ v. nuorille):

Sisämajoitus: 100 € / 75 € OPKOn jäsenet (Voit liittyä OPKOn jäseneksi leirin yhteydessä!)

Telttamajoitus: 100 € / 75 €

 

2) 21.-24.6. Lasten ja varhaisnuorten leiriaika (8-12 v. lapsille ja varhaisnuorille + isoset ja nuoret paikkojen mukaan):

Sisämajoitus: 100 € / 75 € OPKOn jäsenet (Voit liittyä OPKOn jäseneksi leirin yhteydessä!)

Telttamajoitus: 100 € / 75 €

Lähetämme leirimaksun laskun muodossa sähköpostitse koteihin ilmoittautumisten perusteella.

Huomioithan, että lasku tulee kirjanpito-ohjelman kautta eikä esim. koululaistyöntekijöiden henkilökohtaisista sähköposteista. Laskutiedustelut voi tehdä osoitteesta opko(a)opko.fi

Älä anna taloudellisen tilanteesi tulla esteeksi! Huomioithan leirirahastomme, josta on mahdollisuus hakea rahallista avustusta eli stipendiä avuksi leirikustannuksiin. Tänä vuonna ei meillä ole käytössä sisaralennus -systeemiä, mutta sitä varten voi myös hakea stipendiä leirirahastosta. Voit lähettää vapaamuotoisen stipendihakemuksen sähköpostitse Annastiinalle: annastiina.toppari@opko.fi. Hakemus on hoidettava ennen leirin laskutusta.

 

"Ennen tekin olitte pimeyttä, mutta nyt te loistatte Herran valoa. Eläkää valon lapsina! Valo kasvattaa hyvyyden, oikeuden ja totuuden hedelmiä." Ef. 5:8-9

 

 

 

 

 

Puhuja

Mukana leirillä mm. Olli Lehmonen, Annastiina Toppari, Julianna Rantanen, Pekka Ryhänen, Eelis Ylönen, Anna Ojala, Julia Lehmuskoski, Jussi Miettinen, Petteri Tiainen Kylväjästä ja monia muita Jumalan perheen veljiä ja siskoja.

Tapahtumapaikka

Enä-Sepän leirikeskus
Enätie 45
03250 Vihti, Ojakkala
Suomi