Yhdessä Yhtenä -ilta Helsingissä

Yhdessä Yhtenä -ilta Helsingissä

17.11.2020 18:00 - 20:30

Nyt Yhdessä Yhtenä -iltaan!

Lämpimästi tervetuloa huikeaan Yhdessä Yhtenä -iltaan OPKOn perinteisen nuortenillan yhteyteen! Koululaistyömme suuri aarre on lasten ja varhaisnuorten sekä nuorten välinen perheenomainen yhdessäolo ja kohtaaminen Jumalan kasvojen edessä. Lapsille ja varhaisnuorille myös omaa eriytettyä ohjelmaa YY-illassa. Erittäin lämpimästi tervetuloa myös vanhemmille! Elävä Jeesus kutsuu meitä yhä tänä päivänä yhteyteensä. Hän tahtoo virvoittaa meitä ja uudistaa henkemme ja sydämemme, jotta voisimme kantaa ja virrata rakkautta, toivoa ja ristin voimaa tämän maailman keskellä. Nähdään YY-illassa!
 

YY-ilta alkaa klo 18 kotoisasti iltapalan merkeissä. Luvassa hauskaa yhdessäoloa, ylistystä, leikkiä, innostavaa Raamattuopetusta sekä mukavaa puuhaa! Oman Raamatun voi ottaa mukaan. Iltaan saa kutsua myös omia kavereita! 

Noudatamme tarpeellisia hygieniaohjeistuksia mm. pitämällä huolta hyvästä käsihygieniasta ja välttämällä fyysisiä kontakteja. Ethän myöskään tule fyysisesti paikalle, mikäli sinulla on mitään sairauden oireita.

 

”Te ette siis enää ole vieraita ja muukalaisia, vaan kuulutte Jumalan perheeseen, samaan kansaan kuin pyhät. Te olette kiviä siinä rakennuksessa, jonka perustuksena ovat apostolit ja profeetat ja jonka kulmakivenä on itse Kristus Jeesus. Hän liittää koko rakennuksen yhteen niin että se kasvaa Herran pyhäksi temppeliksi, ja hän liittää teidätkin Hengellään rakennuskivinä Jumalan asumukseen.” Efe 2:19-22

 

Puhuja

Olli Lehmonen ja Annastiina Toppari

Tapahtumapaikka

OPKOn Palvelukeskus
Hämeentie 155 A 9
00560 Helsinki
Suomi