Yhdessä Yhtenä -ilta Helsingissä

Yhdessä Yhtenä -ilta Helsingissä

17.11.2020 18:00 - 20:30

Nyt Yhdessä Yhtenä -iltaan!

Lämpimästi tervetuloa huikeaan Yhdessä Yhtenä -iltaan OPKOn perinteisen nuortenillan yhteyteen! Koululaistyömme suuri aarre on lasten ja varhaisnuorten sekä nuorten välinen perheenomainen yhdessäolo ja kohtaaminen Jumalan kasvojen edessä. Tässä syyskauden viimeisessä YY-illassa on tiedossa ulkoseikkailu Jumalan valtakunnan aarteiden äärellä lapsille (noin 7v+) ja nuorille! Erittäin lämpimästi tervetuloa myös vanhemmille! Muistahan ottaa oma taskulamppu mukaan, jos vaan mahdollista! Elävä Jeesus kutsuu meitä yhä tänä päivänä yhteyteensä. Hän tahtoo virvoittaa meitä ja uudistaa henkemme ja sydämemme, jotta voisimme kantaa ja virrata rakkautta, toivoa ja ristin voimaa tämän maailman keskellä. Nähdään YY-illassa!

Alkukokoontuminen klo 18 OPKOn toimiston edessä, etu-sisäpihalla. Tarjolla on lämmintä juomaa ja pientä ulkoiltapalaa. OPKOn palvelukeskus toimii tukikohta niin, että illan aikana siellä voi käydä vessassa tai lämmittelemässä, jos tarvitsee.

Klo 20-21 Rukousjatkot, +15 v. nuorille, OPKOn palvelukeskuksen sisätiloissa. Seikkailullisen ulko-ohjelman jälkeen nuorille on tarjolla vielä jatkot rukouksen merkeissä.

Noudatamme tarpeellisia hygieniaohjeistuksia mm. pitämällä huolta hyvästä käsihygieniasta ja välttämällä fyysisiä kontakteja. Ethän myöskään tule fyysisesti paikalle, mikäli sinulla on mitään sairauden oireita.

 

”Herkistä korvasi kuulemaan viisautta, avaa sydämesi ymmärrykselle, pyydä tietoa avuksi, korota äänesi ja kutsu ymmärrystä. Etsi sitä kuin hopeaa, tavoittele niin kuin kätkettyä aarretta, silloin tajuat, mitä on Herran pelko, opit, mitä on Jumalan tunteminen, sillä viisaus tulee Herralta, hän antaa tiedon ja ymmärryksen.” Snl 2:2-6

 

Puhuja

Olli Lehmonen ja Annastiina Toppari

Tapahtumapaikka

OPKOn Palvelukeskus
Hämeentie 155 A 9
00560 Helsinki
Suomi