Yhdessä Yhtenä -ilta Helsingissä

Yhdessä Yhtenä -ilta Helsingissä

2.11.2021 18:00 - 20:30

 

 

Lämpimästi tervetuloa huikeaan Yhdessä Yhtenä -iltaan OPKOn perinteisen nuortenillan yhteyteen!

Koululaistyömme suuri aarre on lasten ja varhaisnuorten sekä nuorten välinen perheenomainen yhdessäolo ja kohtaaminen Jumalan kasvojen edessä. Lapsille ja varkkareille (n. 7-12v) myös omaa eriytettyä ohjelmaa YY-illassa. Erittäin lämpimästi tervetuloa myös vanhemmille! Elävä Jeesus kutsuu meitä yhä tänä päivänä yhteyteensä. Hän tahtoo virvoittaa meitä ja uudistaa henkemme ja sydämemme, jotta voisimme kantaa ja virrata rakkautta, toivoa ja ristin voimaa tämän maailman keskellä. Nähdään YY-illassa!
 

Luvassa hauskaa yhdessäoloa ja iltapalailua, laulua, rukousta, leikkiä, jakamista, opetusta ja innostavaa puuhaa! Oman Raamatun voi ottaa mukaan :) Iltaan saa kutsua myös omia kavereita!


Syksyn YY-illat: ti 28.9 sekä ti 2.11 


”Te ette siis enää ole vieraita ja muukalaisia, vaan kuulutte Jumalan perheeseen, samaan kansaan kuin pyhät. Te olette kiviä siinä rakennuksessa, jonka perustuksena ovat apostolit ja profeetat ja jonka kulmakivenä on itse Kristus Jeesus. Hän liittää koko rakennuksen yhteen niin että se kasvaa Herran pyhäksi temppeliksi, ja hän liittää teidätkin Hengellään rakennuskivinä Jumalan asumukseen.” Efe 2:19-22

 

 

 

Puhuja

Olli Lehmonen ja Annastiina Toppari

Tapahtumapaikka

Hämeentie 155 A 9
00560 Helsinki
Suomi