Yhtenä perheenä - lasten ja nuorten Adventtileiri Enä-Sepässä

Yhtenä perheenä - lasten ja nuorten Adventtileiri Enä-Sepässä

26.11.2021 17:00 - 28.11.2021 14:30

 

 

Valo syttyy pimeään. Valo kasvaa ja ilmassa on yhteyden värinää. Haistatko jo seikkailun jännittävän tuoksun? Jumalan perheväki on kokoontumassa yhteen ja arvaa mitä: Sinut on kutsuttu! Järjestämme Lasten ja nuorten Adventtileirin Enä-Sepän leirikeskuksessamme Vihdissä!

 

Kenelle leiri on tarkoitettu?
Kaikille +7 v. lapsille ja +13 v. nuorille. Leirillä on tiedossa sekä yhteistä että eriytettyä ohjelmaa kaikille 8-12 v. lapsille ja varhaisnuorille sekä 13v+ nuorille.

 

Leirin aikataulu
Leiri alkaa perjantaina klo 17.30 ilmoittautumisella ja päättyy sunnuntaina klo 15.

 

Viikonlopun sisällöstä

Jumala sanoo Raamatussa että Hän on Isä, jolla on perhe. Jumalan perhe koostu tosi monista ja tosi erilaisista perheistä. Jeesus sanoo, että Hän on kuningas joka haluaa hallita jokaisen meidän perhettä ja koko isoa Jumalan perhettä. Viikonlopun aikana mietitään yhdessä millaista perhe-elämää Jumala kaipaa ja millainen kuningas, meidän perheenpäämme, Jeesus on ja käydään läpi sitä miten Jumala haluaa puhua meille oman sanansa, Raamatun, kautta!

Leirillä on luvassa hyvää ruokaa, ulkoilua ja pelaamista, rukousta ja musisointia, Raamatun opiskelua, monenmoista luovaa tekemistä ja seikkailua, yhteisiä illanviettoja… Jumalan perheen elämän opettelua.

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa on vielä tarkempaa infoa leirin kulusta ja ohjelmasta.

Ethän tule leirille mukaan, jos olet yhtään sairas.

 

Raamattuhaaste
Voit tulla vielä mukaan Adventtileirin Raamattuhaasteeseen! Jos haluat tulla mukaan Raamattuhaasteeseen ennen Adventtileiriä voit tehdä sen seuraavasti.

Alkuperäinen Raamattuhaaste oli tämä.
Voit lukea läpi:
1) Yhden evankeliumin 
2) Kaikki evankeliumit ja Apostolien teot 
3) Uuden testamentin ja Psalmit 
4) Vanhan testamentin 
5) Koko Raamatun 

Jos aloitat Raamattuhaasteen nyt (10.11.) voit valita esimerkiksi Markuksen evankeliumin. Siinä on 16 lukua ja jos aloitat tänään ehdit lukemaan koko evankeliumin läpi jos luet 1 luvun päivässä!

Jos olet aloittanut lukemaan Raamattua läpi tämän vuoden aikana ja tiedät missä olet menossa, voit jatkaa siitä eteenpäin. Adventtileirillä on luvassa yllätyspalkinnot haasteeseen osallistumisesta, eri kategorioiden mukaan :)

Leirin hinta

Leirin hinta on OPKOn jäsenelle 55e ja ei-jäsenelle 65e. Halutessasi voit liittyä/liittää lapsesi OPKOn jäseneksi turvallisuuslomakkeen kautta, jolloin leirin hinnaksi tulee 55e. 

Älä anna taloudellisen tilanteesi tulla esteeksi! Huomioithan osallistumistukirahastomme, josta on mahdollisuus hakea rahallista avustusta eli stipendiä leirikustannuksiin. Voit lähettää vapaamuotoisen  stipendihakemuksen sähköpostitse Annastiinalle: annastiina.toppari@opko.fi

"Tässä me olemme, kansa joka pyrkii luoksesi, joka etsii kasvojasi, Jaakobin Jumala! Kohotkaa korkeiksi, portit, avartukaa ikiaikaiset ovet! Kirkkauden kuningas tulee." Ps 24: 6-7

Leiri on täynnä! Peruutuspaikkoja voi kysyä suoraan Ollilta: olli.lehmonen@opko.fi

 

 

Puhuja

Olli Lehmonen ja Annastiina Toppari

Tapahtumapaikka

Enätie 45
03250 Ojakkala (Vihti)
Suomi