Uutiset

Kuvaterveisiä työntekijäpäiviltä

OPKOn työntekijät kokoontuivat kevätkauden päätteeksi tuttuun tapaan leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppään. Ohessa kuvaterveisiä. 

Kuopion ReStart-minifestari julkaisi tulevan syksyn bändikattauksen

ReStartin lauteille nousevat lokakuussa Park 7, Great Wide North, Seppele ja Prinssi Jusuf! Tapahtuman järjestävät OPKO, Kansanlähetys ja SLEY.

Kuopiossa lauantaina 7.10. järjestettävän ilmaistapahtuman lavalla nähdään upea artistikokoonpano. Bändinelikon muodostavat paluun tekevä Great Wide North, poprockia soittava Park 7, räppäri Prinssi Jusuf ja progeyhtye Seppele. Lisäksi ohjelmassa on muun muassa Usko tai älä -foorumi. Ohjelma ja aikataulu tarkentuvat lähempänä tapahtumaa.

- Pyrimme joka vuosi löytämään monipuolisen bändikattauksen, jossa olisi jokaiselle jotain. Erityisen hienoa tänä vuonna oli se, että pystyimme nostamaan bändien lukumäärää neljään, kertoo tapahtumakoordinaattorina toimiva Oskari Reinman (OPKO). Kuudetta kertaa järjestettävän minifestarin suunnitteluun ja toteutukseen osallistuu joka vuoksi suuri joukko vapaaehtoisia eri rooleissa. Osa on mukana suunnittelussa aivan alusta saakka.

- Vaikka tapahtuma on vain yksipäiväinen, sen valmistelu aina varainkeruusta todistusvideoiden kuvaamiseen vaatii suuren työmäärän ja paljon vapaaehtoisia. Suurin panostus sijoittuu syksylle, mutta valmistelutyötä tehdään pitkin vuotta.

Lisätietoa tapahtumasta: www.restart-tapahtuma.fi

ReStart-kummiksi?

ReStart on sisäänpääsymaksuton, ja varainkeruu onkin joka vuosi haastavin osuus tapahtumatyössä. Myös yksityisillä tukijoilla on merkittävä rooli, ja yksityisen tuen tavoitteeksi on asetettu tänä vuonna 1 500 €.

Haluaisitko olla mukana mahdollistamassa ReStart-työtä? Paras tapa siihen on liittyä ReStart-kummiksi. Kummina sitoudut tukemaan työtä haluamallasi summalla ja saat neljästi vuodessa postitse ReStart-kirjeen, jossa on ajankohtaisia kuulumisia ja rukousaiheita. Tukisumman ei tarvitse olla iso. Voit tukea tapahtumatyötä myös, vaikket haluaisi liittyä varsinaiseksi kummiksi. Lisätiedot kummiksi liittymisestä ja tukemisesta löydät: www.restart-tapahtuma.fi/kummiksi Kiitos!

OPKO hakee opiskelijatyöntekijää Turkuun

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva 15.8.2017 alkaen. Työsuhde on aluksi puolitoiminen. Työntekijä sitoutuu varainhankinnan kehittämiseen yhteistyössä niin, että työsuhteesta saadaan täysiaikainen.

Tehtäväalueena on suunnitella, kehittää ja toteuttaa OPKOn opiskelijatyötä. Tehtävässä tarvitaan soveltuva korkeakoulututkinto tai edistyviä korkeakouluopintoja, valmentava työote, kykyä opetuslapseuttamiseen ja Raamatun opettamiseen, evankelioimisnäkyä, hyviä yhteistyötaitoja, vapaaehtoiskokemusta sekä aloitteellisuutta, organisointikykyä ja itsensä johtamisen taitoa. Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Työtä tehdään suomen- ja ruotsinkielisten opiskelijoiden kanssa sekä englanniksi vaihto-opiskelijoiden kanssa, joten työntekijältä edellytetään vahvaa niiden kielten ja kieliryhmien kulttuurin tuntemista. Toimipisteenä on Turku.

Vapaamuotoinen hakemus, jossa on liitteenä CV ja kahden suosittelijan yhteystiedot, tulee toimittaa 15.6.2017 mennessä os. OPKO Hämeentie 155 A 9 00560 Helsinki tai rekry@opko.fi. Hakemuksessa tulee vastata kysymykseen: Millainen on työnäkyni hengellisessä työssä? Kuoreen tai otsikoksi tulee merkitä ”Turku”. Lisätietoja antavat opiskelijatyön koordinaattori Pekka Ryhänen p. 041 4340377 ja johtava ruotsinkielinen opiskelijatyöntekijä Lilian Lindén p. 050 5265318.

Työ jakautuu alkuvaiheessa niin, että 30 % työosuus on suomen- ja englanninkielistä ja 20 % työosuus ruotsinkielistä työtä. Kumpaakin osa-aluetta voi myös hakea erikseen.

FSSM söker studentarbetare till Åbo

Anställningen är i kraft tillsvidare från och med den 15.8.2017. Arbetsförhållandet är inledningsvis halvtid. Den anställde bör förbinda sig att samla in medel i samarbete med organisationen så att anställningen på sikt kan utvecklas till en heltidsanställning.

Till arbetet hör att planera, utveckla och förverkliga FSSM´s studentarbete. Uppgiften förutsätter lämplig högskoleexamen eller pågående högskolestudier, ett coachande arbetsgrepp, förmåga till lärjungaträning och bibelundervisning, en vision för evangelisation, god samarbetsförmåga, erfarenhet av frivilligarbete, initiativrikedom, organisationsförmåga och färdigheter att leda sig själv. Arbetet görs i linje med FSSMs lärogrund, vision, värderingar, strategi och verksamhetsplan. Arbetet görs bland finsk- och svenskspråkiga, såväl som på engelska bland utbytesstuderande, och förutsätter goda kunskaper i alla tre språk samt kännedom om kulturen inom varje språkgrupp.

En fritt formulerad ansökan, tillsammans med CV och kontaktuppgifter till två referenspersoner, bör sändas innan den 15.6.2017 till adressen Tavastvägen 155 A 9 00560 Helsingfors eller rekry@opko.fi. I ansökan bör du svara på frågan: Vad är min syn på andligt arbete? På kuvertet eller som rubrik bör du skriva ”Åbo”. Mera information fås av ledande studentarbetare för svenska verksamheten Lilian Lindén, 050 5265318 och ledande studentarbetare för finska verksamheten Pekka Ryhänen, 041 4340377.

Arbetet fördelas inledningsvis så att 30% är reserverat för arbete bland finsk- och engelskspråkiga studerande och 20% för arbete bland svenskspråkiga studerande. Det går också att söka arbetsfälten separat.

Katso myös:

OPKO hakee opiskelija- ja koululaistyöntekijää Jyväskylään ja opiskelijatyöntekijää Poriin (hakua jatkettu 15.6. asti).

OPKO hakee siivoojaa palvelukeskukselle

OPKO hakee opiskelija- ja koululaistyöntekijää Jyväskylään ja opiskelijatyöntekijää Poriin

Kumpikin tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva 15.8.2017 alkaen ja osa-aikainen. Jyväskylän työ on 50 % työosuudella, ja toimipisteenä on Jyväskylä. Porin tehtävä on osa-aikainen 20 % työosuudella ja toimipisteenä on Pori. Palkkaus on Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Tehtäväalueena on suunnitella, kehittää ja toteuttaa OPKOn opiskelijatyötä. Tehtävässä tarvitaan soveltuva korkeakoulututkinto tai edistyviä korkeakouluopintoja, valmentava työote, kykyä opetuslapseuttamiseen ja Raamatun opettamiseen, evankelioimisnäkyä, hyviä yhteistyötaitoja, vapaaehtoiskokemusta sekä aloitteellisuutta, organisointikykyä ja itsensä johtamisen taitoa. Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Vapaamuotoinen hakemus, jossa on liitteenä CV ja kahden suosittelijan yhteystiedot, tulee toimittaa 15.6.2017 mennessä (hakua jatkettu) os. OPKO Hämeentie 155 A 9 00560 Helsinki tai rekry@opko.fi. Hakemuksessa tulee vastata kysymykseen: Millainen on työnäkyni hengellisessä työssä? Kuoreen tai otsikoksi tulee merkitä ”opiskelijatyöntekijä”. Lisätietoja antavat opiskelijatyön koordinaattorit Topi Knihtilä (Jyväskylä) p. 040 4128103  ja Pekka Ryhänen (Pori) p. 041 4340377

Katso myös:

OPKO hakee opiskelijatyöntekijää Turkuun

OPKO hakee siivoojaa palvelukeskukselle

Lisää uutisia

23.5.2017 |
Arkin toimitus

Helsingin yliopistossa tulee olemaan säpinää marraskuun 9. päivänä. Avaruustähtitieteen professori Esko Valtaoja ja Helsingin yliopiston dogmatiikan professori...

23.5.2017 |
Arkin toimitus

Suomen OPKOn Palvelukeskukselle (os. Hämeentie 155 A 9, 00560 Helsinki) etsitään siivoojaa. Työssä tarvitaan luotettavuutta, ahkeruutta, huolellisuutta,...

3.5.2017 |
Arkin toimitus

Kuvittele, että uskonpuhdistaja Martti Luther eläisi Suomessa vuonna 2017.  Mitähän uskonpuhdistaja tekisi, jos sama pyhä tyytymättömyys, joka valtasi Martin...

3.5.2017 |
Arkin toimitus

Kaipaatko irtiottoa arjesta – tule talkoisiin! Sinulla on mahdollisuus tulla vapaaehtoistyöhön muutamana tuntina tai useampana päivänä, itsellesi sopivana...

3.5.2017 |
Arkin toimitus

Tule mukaan opetuslapseusvuoteen, jonka aikana saat oppia tuntemaan paremmin Jumalaa ja itseäsi sekä löytämään omaa kutsuasi. Haluamme tarjota sinulle...

12.4.2017 |
Arkin toimitus

Kaksi askelta eteen ja yksi taakse Vuonna 2016 toteutimme missiotamme kertomalla Kristuksesta, opettamalla Raamattua, rakentamalla nuorten yhteisöjä ja...

7.4.2017 |
Arkin toimitus

"Elämää suuremmat kysymykset" olivat keskiössä tällä viikolla Kuopiossa järjestetyssä kolmesta iltatilaisuudesta koostuvassa YAWA 2017 -tapahtumassa (4.-6.4...

5.4.2017 |
Arkin toimitus

Ennen YAWAa tehtiin Kuopion torilla katugalluppia tapahtumassa käsiteltävistä suurista elämänkysymyksistä. Lisää videoita tulee YAWAn Facebook-sivuille...

1.4.2017 |
Arkin toimitus

Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin kahden vuoden kaudelle: Ida Blomstedt; varsinainen jäsen, Helsingfors Henrik Järveläinen; varsinainen jäsen,...

20.3.2017 |
Arkin toimitus

OPKOn työntekijäpäiviltäkin tuttu Michael Ots (UK) kiertää puhujana vastaanvanlaisilla tapahtumaviikoilla yliopistoissa eri puolilla Eurooppaa. Tapahtuma on...

Uutiset