Uutiset

Jonatan Gauffin Helsingin ruotsinkieliseen opiskelijatyöhön, Danielle Miettinen suomenkieliseen

Jonatan Gauffin Helsingfors Studentmissionenin 20% opiskelijatyöntekijäksi

Jonatan Gauffin, 27, on kutsuttu Helsingfors Studentmissioneniin (HSSM) 20%  opiskelijatyöntekijäksi. Jonatan on työskennellyt aikaisemmin mm. Petruksen seurakunnan tiedottajana, tuottanut radiojumalanpalveluksia sekä ollut kahvilatyöntekijänä.

Lisäksi Jonatan on käynyt Petruksen seurakunnan Transform-opetuslapseuskoulun, jossa hän myös toimi apulaisjohtajana.

- Siellä koen saaneeni hyviä työkaluja HSSM:n työhön, jossa saan inspiroida ja koutsata meidän opiskelijoita heidän hengellisessä kuin myös opiskelijaelämässä.

Lisäksi Jonatan opiskelee luokanopettajaksi Helsingin yliopistossa.

Danielle Miettinen Helsingin OPKOn toiseksi opiskelijatyöntekijäksi

TM Danielle Miettinen, 51, on kutsuttu Helsingin OPKOn toiseksi 40% opiskelijatyöntekijäksi ajalle 28.1.-31.5.

- Työssäni toimittajana olen kuullut lukemattomien haastateltavien kertovan, kuinka kristillinen opiskelijatyö kutsui ja varusti heitä elämään Jeesuksen seuraajana työelämässä ja perheessä sekä vastuunkantajina kirkossa ja yhteiskunnassa. Rukoilen, että voin olla lenkkinä arvokkaassa ketjussa.

Danielle jakaa opiskelijatyöntekijän työn Helsingin vakituisen opiskelijatyöntekijän TM Erika Stigellin kanssa, joka toimii tuolloin 40% työntekijänä.

 

OPKO hakee opiskelija- ja koululaistyöntekijää Jyväskylään – hakua jatkettu 11.2. saakka

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva alkaen aikaisintaan 4.3. Tehtävä on puolitoiminen. Palkkaus on Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Tehtäväalueena on suunnitella, kehittää ja toteuttaa OPKOn opiskelijatyötä. Tehtävässä tarvitaan soveltuva korkeakoulututkinto tai edistyviä korkeakouluopintoja, valmentava työote, kykyä opetuslapseuttamiseen ja Raamatun opettamiseen, evankelioimisnäkyä, sitoutumista varainhankintaan, hyviä yhteistyötaitoja, vapaaehtoiskokemusta sekä aloitteellisuutta, organisointikykyä ja itsensä johtamisen taitoa. Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Vapaamuotoinen hakemus, jossa on liitteenä CV ja kahden suosittelijan yhteystiedot, tulee toimittaa 11.2.2019 mennessä os. OPKO Hämeentie 155 A 9 00560 Helsinki tai rekry@opko.fi. Hakemuksessa tulee vastata kysymykseen: Millainen on työnäkyni hengellisessä työssä? Kuoreen tai otsikoksi tulee merkitä ”opiskelijatyöntekijä”. Lisätietoja antaa opiskelijatyön koordinaattori Topi Knihtilä  p. 040 4128103.

Lue myös: OPKO hakee vastaavaa kokkia leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppään Vihtiin

Haetaan vastaavaa kokkia leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppään Vihtiin

Ruoka on yksi tärkeimpiä tekijöitä asiakaspalvelussamme Enä-Sepän leiri- ja kurssikeskuksessa. Haemme kokkia, joka pitää yllä laadukasta ruoan tasoamme mm. seurakunnille, rippileiriläisille, lapsille, retriittiväelle, kuoroille, koulutusryhmille ja maahanmuuttaneille. Pyydämmekin siis herkulliseen, asiakasryhmän huomioivaan maustamiseen, ruokalistojen suunnitteluun kykeneväisten ja erityisruokavaliot hallitsevien kokkien huomiota.

Työpaikkasi on Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys (OPKO) ry:n omistama leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppä Vihdin Ojakkalassa Enäjärven rannalla. Työympäristö on hurmaavan kaunis ja rauhallinen, ja keittiösi sijaitsee vanhassa kruununpuustellissa. Työkaverinasi on keskuksen johtaja sekä mahtavat keikka-apulaisemme. Oma auto on tarpeen, sillä julkinen liikenne kulkee huonosti Ojakkalaan.

Työtehtäviesi ydin on täysihoitoasiakkaiden ruokailujen suunnittelu ja valmistaminen sekä keittiön ja tarjoilutilan siistinä pitäminen. Palvelumielinen ja iloinen asenne on tarpeen, samoin erityisruokavalioiden hyvä tuntemus. Alan ammattitutkinto, työkokemusta ja hygieniapassi sekä hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito vaaditaan. Ruokalistojen suunnittelemiseen ja tilauksien tekemiseen saat alkuun tarvittavaa tukea ja perehdytystä.

Töiden alkamisajankohdasta voidaan sopia. Työ on viikonloppuihin ja kesään painottuvaa. Työsuhde on aluksi puolitoiminen, jonka lisäksi on tarvittaessa tehtäviä tunteja, ja sesonki kesäkuusta elokuun loppuun on täysiaikainen. Palkkaus on Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen, täysiaikaisena 1 600 - 1 900 €/kk sekä sunnuntailisät.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se CV:si kera osoitteeseen rekry@opko.fi. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse tai numeroon 050 468 7501.

Toisinaan tarvitsemme myös tarvittaessa töihin tulevia keikkakokkeja ja kesätyöntekijöitä. Voit jättää näihin tehtäviin myös hakemuksen, jossa kerrot mitä osaat ja miten voisit töitä tehdä.

Ystävällisesti tapaamistamme odottaen,

Hanna-Maija Kukkohovi, Enä-Sepän johtaja

Enä-Sepän sivut


Lue myös: OPKO hakee opiskelija- ja koululaistyöntekijää Jyväskylään

Kuuntele DiscipleLifea – käsittelyssä Kymmenen käskyä ja Katekismus

OPKO käsittelee syyskauden DiscipleLife-radio-ohjelmissa Isä Meidän -rukousta ja Kymmentä käskyä. 

DiscipleLife-ohjelmissa keskitytään Jeesuksen opetuslapsena elämiseen, kristinuskon olennaisiin asioihin. Syyskaudella tehdään yhteensä 16 ohjelmaa, joista kaikista tiedotetaan tällä sivulla. 

Ohjelmia pääset kuuntelemaan keskiviikkoisin klo 20 Radio Patmoksen taajuuksilta tai suoraan nettiradion kautta. Ohjelmat saapuvat myöhemmin myös OPKOn YouTube-kanavalle. Ohjelmat toimittaa Annastiina Toppari. 

Ke 5.9. klo 20 Pyhitetty olkoon sinun nimesi
Vieraina Anneli Fanta, eläkeläinen, Raamatunlukijain Liiton entinen pääsihteeri sekä Esa Savolainen OPKOn nuorten toiminnasta. 

Ke 12.9. klo 20 Tulkoon sinun valtakuntasi
Vieraina Anneli Fanta, eläkeläinen, Raamatunlukijain Liiton entinen pääsihteeri sekä Esa Savolainen OPKOn nuorten toiminnasta. 

Ke 19.9. Tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niin kuin taivaassa
Vieraina OPKOn turun suomen- ja ruotsinkielinen opiskelijatyöntekijä Robert Ojala sekä haastateltavana Mirjam Ruottu ja varhaisnuoret Linnea Pernu ja Olivia Söderlund. 

Ke 26.9. Anna meille tänään jokapäiväinen leipämme
Vieraana OPKOn turun suomen- ja ruotsinkielinen opiskelijatyöntekijä Robert Ojala ja Samuel Muroma.

Ke 3.10. Anna meille meidän syntimme anteeksi, niin kuin mekin anteeksi annamme niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet
Vieraana Kansan Raamattuseuran työntekijät Jani Heino ja Jarkko Lassila. 

Ke 10.10. Äläkä saata meitä kiusaukseen
Vieraana Kansan Raamattuseuran työntekijät Jani Heino ja Jarkko Lassila. 

Ke 17.10. Vaan päästä meidät pahasta, sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti
Vieraana Lähetysyhdistys Kylväjän kotimaantyön johtaja Hanna Lindberg.

Ke 24.10. Kymmenen käskyä - sarja alkaa: Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia
Vieraana Lähetysyhdistys Kylväjän kotimaantyön johtaja Hanna Lindberg.

Ke 3.11. Älä turhaan käytä Jumalasi nimeä
Vieraana teologian jatko-opiskelija Jere Hannikainen ja haastaltavana Amadea Hänninen. 

Ke 7.11. Pyhitä lepopäivä
Vieraana teologian jatko-opiskelija Jere Hannikainen ja haastaltetavana Sofia Jaakkola. 

Ke 14.11. Kunnioita isääsi ja äitiäsi
Vieraana raamatunopettaja Liisi Jokiranta ja haastateltavana Joona Oranen

Ke 21.11. Älä tapa
Vieraana raamatunopettaja Liisi Jokiranta ja haastateltavana opiskelija Markus Kari

Ke 28.11. Älä tee aviorikosta
Vieraana Suomen teologisen instituutin pääsihteeri Jari Rankinen ja haastateltavana teologian opiskelija Juha Yli-Jaakkola

Ke 5.12. Älä varasta
Vieraana Suomen teologisen instituutin pääsihteeri Jari Rankinen ja haastateltavana Rovaniemen OPKOn opiskelijatyöntekijä Mervi Tiilikainen. 

Ke 12.12. Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi
Vieraana Jyväskylän OPKOn opiskelijatyöntekijä Juho Puhto.

 

Kuuntele edellisiä ohjelmia

Lisää uutisia

20.10.2018 |
Arkin toimitus

Äärellä18-kuvia Lue Äärellä-tapahtumasta:  Äärellä18-tapahtuman nettisivut    

10.10.2018 |
Arkin toimitus

Seitsemättä kertaa järjestetty tapahtuma käynnistyi energisellä pop-rockilla SAVEn laittaessa festariyleisön lämpimäksi. “Vaikka näin syksyllä valon määrä...

26.9.2018 |
Arkin toimitus

Veritas-työn koordinoinnin lisäksi Niiranen valmistelee väitöskirjaa Aalto-yliopistoon filosofian, teologian ja luonnontieteen kytköksiksistä fyysikko James...

25.9.2018 |
Vieras

Jo seitsemättä kertaa järjestettävän ilmaistapahtuman bändikokoonpanon muodostavat Audile, SAVE ja NNS. Lavashow ei rajoitu tänä vuonna vain musiikkiin, sillä ...

18.9.2018 |
Arkin toimitus

Lähetyksen MiniMissio-esilähetyskoulutus antaa monipuolisen näköalan lähetyselämään kaikkialla maailmassa. Pohdimme kurssilla kokonaisvaltaisen lähetyksen eri...

17.9.2018 |
Arkin toimitus

Anna Sundman, 22, on valittu Helsingfors Studentmissionenin (HSSM) 20% opiskelijatyöntekijäksi ajalle 1.9.-31.12.18. Anna on ollut mukana HSSM:n...

21.8.2018 |
Arkin toimitus

Tehtävässä tarvitaan mm. vahvaa itsenäistä, kehittävää työotetta ja näyttöjä onnistuneesta projektinhallinnasta kykyä innostaa ihmisiä ja kokemusta...

17.7.2018 |
Arkin toimitus

OPKOn DiscipleLife radio-ohjelmaa lähetetään Radio Patmokselta keskiviikkoisin klo 20. Syksyn 2018 ohjelmat käsittelevät Katekismusta ja Isä meidän -rukousta...

10.7.2018 |
Arkin toimitus

Karl Granberg, 32, on valmistunut teologian maisteriksi Åbo Akademista, mutta on elänyt suurimman osan elämästään Hong Kongissa, jossa hänen...

Uutiset