Uutiset

Haemme opiskelijatyöntekijää Helsinkiin

Onko näkysi rakentaa valloittavaa opiskelijayhteisöä?

Haemme monitaitoista opiskelijatyöntekijää pääkaupunkiseudulle täysiaikaiseen ja toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 15.1.2018 alkaen. Toimipisteenä on Helsinki. Päätehtäväalueena on suunnitella, kehittää ja toteuttaa OPKOn opiskelijatyötä pääkaupunkiseudulla suomeksi ja englanniksi. Työssä tulee myös sitoutua työn varainhankintaan.

Tehtävässä tarvitaan ylempi korkeakoulututkinto, valmentava työote, kykyä opetuslapseuttamiseen ja Raamatun opettamiseen sekä yhteisön rakentamiseen, evankelioimisnäkyä, hyviä yhteistyötaitoja, vapaaehtoiskokemusta sekä aloitteellisuutta, organisointikykyä ja itsensä johtamisen taitoa. Arvostamme myös kiinnostusta apologiaan, media- ja yliopistotyöhön. Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Vapaamuotoinen hakemus, jossa on liitteenä CV ja kahden suosittelijan yhteystiedot, tulee toimittaa 30.11.2017 mennessä os. OPKO Hämeentie 155 A 9 00560 Helsinki tai rekry@opko.fi. Hakemuksessa tulee vastata kysymykseen: Millainen on työnäkyni hengellisessä työssä?”

Lisätietoja tehtävästä antaa opiskelijatyön koordinaattori Topi Knihtilätopi.knihtila@opko.fi, puh. 040 412 8103 ja pääsihteeri Jussi Miettinen, puh. 050 373 9341.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO) järjestää opiskelija- ja nuorteniltoja, pienpiirejä, leirejä, Veritas Forumeja ja tavoittavaa toimintaa yhteensä 13 paikkakunnalla sekä julkaisee Arkki-, Nuotta- ja Breikki-lehtiä. OPKOlla on yli 3 000 jäsentä. Toimimme yhteistyössä seurakuntien ja STI:n jäsenjärjestöjen kanssa. Kuulumme kansainväliseen opiskelijaliikkeeseen IFESiin. Toimimme suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

OPKOn sähköposteissa toimintakatkoksia

Päivitämme parhaillaan sähköpostijärjestelmäämme, jolloin toimintakatkokset ovat mahdollisia. 

OPKOn kaikkien työntekijöiden käyttämää sähköpostijärjestelmää ollaan parhaillaan vaihtamassa. Jos lähettämäsi viesti ei mene perille, kokeile myöhemmin uudestaan. Tarvittaessa voit yrittää tavoittaa työntekijöitämme puhelimitse.

Kuopion ReStart-festari antoi äänen nuorille

OPKOn, Kansanlähetyksen ja Sleyn järjestämä ReStart kokosi jälleen ison joukon kuulijoita hyvän musiikin ja sanoman äärelle. Viime lauantainen (7.10.) tapahtuma oli jo kuudes laatuaan Kuopiossa.

Kuopion Kulttuuriareena 44:ssä kävi viikonloppuna tuttu kuhina, kun kaikkiaan nelisensataa musiikinnälkäistä festarivierasta oli saapunut paikalle kuuntelemaan kristillisen kentän kiinnostavimpia bändejä. Tapahtumassa esiintyivät Park 7, Great Wide North, Prinssi Jusuf ja Seppele.

Neljänkymmenen talkoolaisen voimin toteutetussa festarissa olennaisessa osassa olivat myös keikkojen väleissä screeniltä esitetty videot, joissa nuoret kertoivat, mitä usko heille merkitsee.

"Mun suurin unelma on että saan aina mennä sinne minne Jeesus tahtoo mua viedä", kertoi yksi videolla ajatuksiaan jakaneista. Kaikki videot on nyt julkaistu myös OPKOn Youtube-kanavalla.

Keikkojen välissä toteutettiin viime vuoden tapaan rento paneeli uskosta ja musiikista, johon vieraaksi saatiin edustaja jokaisesta tapahtuman bändistä. Paneelin vierailta kysyttiin myös, mitä he toivoisivat tapahtuman jättävän kävijöiden mieliin.

"Mä toivon, että täältä välittyy se rakkaus. Että kun tänne tulee, niin tuntuu että olisit kotona", sanaili räppäri Prinssi Jusuf.

"Toivottavasti jokainen näkisi itsensä kauniina ja arvokkaana Jumalan kuvana", Park 7 -yhtyeen laulaja Miika Lamminmäki jatkoi.

Kooste Usko tai älä -foorumista löytyy niin ikään Youtubesta. ReStart on suunnitelmissa järjestää jälleen ensi syksynä. Jos Luoja suo, kuten sanotaan.

Kuvia ja tunnelmia

Kuvat: Raimo Survo

Usko tai älä -foorumi

 

Nuorten todistusvideot

OPKO aloittaa uuden radio-ohjelman - DiscipleLife keskiviikkoisin klo 20

OPKO aloittaa 4.10. uuden DiscipleLife-ohjelman Radio Patmoksen taajuuksilla. Ohjelmassa käsitellään kristityn elämän kannalta luovuttamattomia asioita. Ensimmäisessä ohjelmassa 4.10. kuullaan opetuslapseudesta, toisessa ohjelmassa 11.10. käsitellään armoa ja kolmannessa 18.10. Raamatun lukemista. Ohjelman toimittajina ovat Jussi Miettinen ja Ilkka Kontturi. Mukana on myös vieraita ja kirjaesittelyjä. Kanavan kuuluvuusalueella asuu 4,8 miljoonaa ihmistä. Kuuntele OPKOn DiscipleLife-ohjelmaa netin kautta keskiviikkoisin klo 20 uutisten jälkeen: patmos.studio24.fi.

DiscipleLife-ohjelmaa voit kuunnella Radio Patmoksen taajuuksilla:
Helsinki 107,4 MHz
Lahti 101,0 MHz
Hyvinkää 92,7 MHz
Hämeenlinna 101,3 MHz
Joensuu 95,4 MHz
Jyväskylä 95,9 MHz
Kokkola 100,7 MHz /
Kouvola 95,2 MHz
Kuopio 88,8 MHz
Lappeenranta 107,1 MHz
Seinäjoki 91,8 MHz /
Mikkeli 93,4 MHz
Porvoo 89,2 MHz
Rovaniemi 100,4 MHz
Tampere 101,6 MHz
Alajärvi 106,0 MHz
Mänttä Vilppula 106,6 MHz
Oulu 102,0 MHz
Pihtipudas 97,8 MHz
Raahe 101,5 MHz
Tornio 101,3 MHz
Turku 90,1 MHz
Pori 89,1 MHz
Vaasa 92,5 MHz
Äänekoski 89,2 MHz

Lisää uutisia

3.10.2017 |
Arkin toimitus

OPKO aloittaa 4.10. uuden DiscipleLife-ohjelman Radio Patmoksen taajuuksilla. Ohjelmassa käsitellään kristityn elämän kannalta luovuttamattomia asioita....

8.9.2017 |
Arkin toimitus

Kristillistä ihmis- ja maailmankuvaa iloisesti esillä pitävä Breikki-lehti kertoo tämän vuoden numerossaan muun muassa rakkaustohtori Jason...

7.9.2017 |
Arkin toimitus

Suomeksi: HelsingissäJyväskylässäTampereellaTurussaKajaanissaKuopiossaLahdessaOulussaPieksämäelläPorissaRovaniemi Ruotsiksi: HelsingforsÅboVasaJakobstad...

18.7.2017 |
Arkin toimitus

7.7.2017 |
Arkin toimitus

OPKOn liittohallitus on valinnut seuraavat uudet työntekijät: Koululaistyöntekijäksi on valittu lastenohjaaja Annastiina Toppari, 29 . Annastiinalla on...

23.6.2017 |
Arkin toimitus

Helsingin yliopistossa tulee olemaan säpinää marraskuun 6. päivänä klo 16.15 (huomioi muuttunut päivämäärä). Avaruustähtitieteen professori Esko Valtaoja ja...

19.6.2017 |
Arkin toimitus

OPKOn työntekijät kokoontuivat kevätkauden päätteeksi tuttuun tapaan leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppään. Ohessa kuvaterveisiä...

8.6.2017 |
Arkin toimitus

Kuopiossa lauantaina 7.10. järjestettävän ilmaistapahtuman lavalla nähdään upea artistikokoonpano. Bändinelikon muodostavat paluun tekevä Great Wide North,...

25.5.2017 |
Arkin toimitus

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva 15.8.2017 alkaen. Työsuhde on aluksi puolitoiminen. Työntekijä sitoutuu varainhankinnan kehittämiseen yhteistyössä niin,...

25.5.2017 |
Arkin toimitus

Kumpikin tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva 15.8.2017 alkaen ja osa-aikainen. Jyväskylän työ on 50 % työosuudella, ja toimipisteenä on Jyväskylä. Porin...

Uutiset