Disciple17 haastaa kävelemään veden päällä – konferenssi Helsingissä 27.-29.1.17

Disciple17 haastaa kävelemään veden päällä – konferenssi Helsingissä 27.-29.1.17

OPKOn ja Petruksen seurakunnan yhteinen opiskelijoiden ja nuorten aikuisten konferenssi Disciple17 pidetään ensi alkuvuodesta jo kolmatta kertaa. Helsingin Munkkivuoren kirkko täyttyy 27.-29.1.2017 teemalla ”Walking On Water”.

Disciple17-konferenssissa haluamme pysähtyä tutkimaan, miltä näyttää Jeesuksen opetuslapsen elämäntapa tänä päivänä ja miksi se on paras valinta. Saamme yhdessä rohkaistua ja varustautua ottamaan uusia askeleita Jeesuksen seuraajina.

Tapahtuman pääpuhujana on Tom Finnemore St. Thomas Crookes -seurakunnasta Englannista. Seminaareissa syvennytään eri vetäjien johdolla tarkemmin Jeesuksen seuraamiseen elämän eri alueilla.

Konferenssi on kolmikielinen – kärryillä pysyy, kun osaa ainakin joko suomea, ruotsia tai englantia.

Lue lisää ja ilmoittaudu 15.1. mennessä: www.disciple.fi

Lähtölaskentaa tapahtumaan voit seurata Facebookissa ja Instagramissa: @discipleconference

Kokemuksia viime vuoden konferenssista:

“Tajusin, että olen ollut aivan liian ankara itselleni ja että minun ei tarvitse yrittämällä yrittää tehdä vaikutusta Jumalaan – ei, hän rakastaa minua sellaisena kuin olen. Olin tuntenut itseni riittämättömäksi, mutta konferenssin aikana koin Jumalan puhuvan, että saan levätä hänen rakkaudessaan, en voi olla enempää kuin olen eikä minun tarvitse tehdä asioita yksin… Hän on kanssani.“

“Konferenssin aikana Jumala näytti minulle rakkautensa ja osoitti, ettei minun tarvitse aina olla vahva ja täydellinen ja tehdä kaikkea itse. Saan olla heikko ja pyytää apua Jumalalta ja ystäviltäni.”

“Tulin paikalle ilman suurempia odotuksia, mutta lähdin kotiin tietäen, että Jeesus kulkee kanssani joka päivä ja on kulkenut kaiken vaikean läpi minun edelläni. Konferenssi oli ikään kuin uusi alku minulle Jeesuksen kanssa.”