Haemme johtajan sijaista leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppään

Haemme johtajan sijaista leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppään

Haemme monitaitoista johtajan sijaista 31.12.2018 saakka leiri- ja kurssikeskukseen Ojakkalaan Enäjärven rannalle.

Päätehtäväalueena on johtaa Enä-Sepän liiketoimintaa, henkilöstöä ja kiinteistön käyttöä, joka tarkoittaa mm. keittiön, asiakaspalvelun ja kiinteistönhuollon tehtävien toteuttamista.

Tehtävässä tarvitaan soveltuva koulutus ja työkokemus, liiketoimintaosaamista, harrastuneisuutta ja osaamista kiinteistönhuollossa, palvelevaa asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja sekä aloitteellisuutta, organisointikykyä ja itsensä ja muiden johtamisen taitoja. Arvostamme erityisesti kokemusta majoitus- ja ravintola-alalta tai kaupan alalta sekä kristillisistä yhteisöistä. Työssä tarvitaan hyvää suomen ja englannin osaamista, ruotsin taito on eduksi. Työsuhde on täysiaikainen ja sen palkkaus on kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen. Asiakasryhmien tarpeista johtuen työstä merkittävä osa tehdään viikonloppuisin ja kesäaikaan. Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Vapaamuotoinen hakemus, jossa on liitteenä CV ja kahden suosittelijan yhteystiedot, tulee toimittaa mahdollisimman pian os. OPKO Hämeentie 155 A 9, 00560 Helsinki tai rekry@opko.fi. Liitä hakemukseesi näkemyksesi siitä, miten Enä-Seppä voi tukea hengellistä työtä. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa OPKOn talous- ja henkilöstöpäällikkö Tiina Oinonen tiina.oinonen@opko.fi sekä pääsihteeri Jussi Miettinen, jussi.miettinen@opko.fi. Haemme Enä-Seppään myös tarvittaessa töihin tulevia kokkeja ja muita kausityöntekijöitä. CV:lliset hakemukset voi laittaa osoitteeseen ena-seppa@enaseppa.fi

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO) järjestää opiskelija- ja nuorteniltoja, pienpiirejä, leirejä, Veritas Forum -tapahtumia ja tavoittavaa toimintaa 13 paikkakunnalla sekä julkaisee Arkki-, Nuotta-, Breikki- ja Perusta-lehtiä. OPKOlla on 3 500 jäsentä. Toimimme yhteistyössä seurakuntien ja STI:n jäsenjärjestöjen kanssa. Kuulumme kansainväliseen opiskelijaliikkeeseen IFESiin. Toimimme suomen, ruotsin ja englannin kielellä.