Haemme johtajan sijaista leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppään - hakua jatkettu 22.1. saakka

Haemme johtajan sijaista leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppään - hakua jatkettu 22.1. saakka

Haemme monitaitoista johtajan sijaista ajalle 15.2.-31.12.2018 leiri- ja kurssikeskukseen Ojakkalaan Enäjärven rannalle. 

Päätehtäväalueena on johtaa Enä-Sepän liiketoimintaa, henkilöstöä ja kiinteistön käyttöä sekä toteuttaa asiakaspalvelun ja kiinteistönhuollon tehtäviä.

Tehtävässä tarvitaan soveltuva koulutus ja työkokemus, liiketoimintaosaamista, harrastuneisuutta ja osaamista kiinteistönhuollossa, palvelevaa asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja sekä aloitteellisuutta, organisointikykyä ja itsensä ja muiden johtamisen taitoja. Arvostamme erityisesti kokemusta majoitus- ja ravintola-alalta tai kaupan alan itsenäisten yksikköjen johtamisesta sekä kristillisistä yhteisöistä. Työssä tarvitaan hyvää suomen ja englannin osaamista, ruotsin taito on eduksi. Työsuhde on täysiaikainen ja sen palkkaus on kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen. Asiakasryhmien tarpeista johtuen työstä merkittävä osa tehdään viikonloppuisin ja kesäaikaan. Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Johtaja toimii osana OPKOn johtotiimiä.

Vapaamuotoinen hakemus, jossa on liitteenä CV ja kahden suosittelijan yhteystiedot, tulee toimittaa 22.1.2018 mennessä (hakua jatkettu) os. OPKO Hämeentie 155 A 9, 00560 Helsinki tai rekry@opko.fi. Liitä hakemukseesi näkemyksesi siitä, miten Enä-Seppä voi tukea hengellistä työtä.

Lisätietoja tehtävästä antaa leirikeskuksen johtaja Teija Kallio, teija.kallio@opko.fi, puh. 050 468 7501 ja pääsihteeri Jussi Miettinen, puh. 050 373 9341.

Haemme Enä-Seppään myös tarvittaessa töihin tulevia kokkeja ja muita kausityöntekijöitä. CV:lliset hakemukset voi laittaa Teija Kalliolle.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO) järjestää opiskelija- ja nuorteniltoja, pienpiirejä, leirejä, Veritas Forum -tapahtumia ja tavoittavaa toimintaa 13 paikkakunnalla sekä julkaisee Arkki-, Nuotta-,  Breikki- ja Perusta-lehtiä. OPKOlla on 3 500 jäsentä. Toimimme yhteistyössä seurakuntien ja STI:n jäsenjärjestöjen kanssa. Kuulumme kansainväliseen opiskelijaliikkeeseen IFESiin. Toimimme suomen, ruotsin ja englannin kielellä.