Haemme opiskelijatyöntekijää Helsinkiin - hakua jatkettu 26.1. saakka

Haemme opiskelijatyöntekijää Helsinkiin - hakua jatkettu 26.1. saakka

Onko näkysi rakentaa valloittavaa opiskelijayhteisöä?

Haemme monitaitoista opiskelijatyöntekijää pääkaupunkiseudulle täysiaikaiseen ja toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen alkaen 15.2. tai sopimuksen mukaan. Toimipisteenä on Helsinki. Päätehtäväalueena on suunnitella, kehittää ja toteuttaa OPKOn opiskelijatyötä pääkaupunkiseudulla suomeksi ja englanniksi. Työssä tulee myös sitoutua työn varainhankintaan.

Tehtävässä tarvitaan ylempi korkeakoulututkinto, valmentava työote, kykyä opetuslapseuttamiseen ja Raamatun opettamiseen sekä yhteisön rakentamiseen, evankelioimisnäkyä, hyviä yhteistyötaitoja, vapaaehtoiskokemusta sekä aloitteellisuutta, organisointikykyä ja itsensä johtamisen taitoa. Arvostamme myös kiinnostusta apologiaan, media- ja yliopistotyöhön. Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Vapaamuotoinen hakemus, jossa on liitteenä CV ja kahden suosittelijan yhteystiedot, tulee toimittaa 26.1.2017 mennessä (hakuaikaa jatkettu) os. OPKO Hämeentie 155 A 9 00560 Helsinki tai rekry@opko.fi. Hakemuksessa tulee vastata kysymykseen: Millainen on työnäkyni hengellisessä työssä?”

Lisätietoja tehtävästä antaa opiskelijatyön koordinaattori Topi Knihtilä, topi.knihtila@opko.fi, puh. 040 412 8103 ja pääsihteeri Jussi Miettinen, puh. 050 373 9341.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO) järjestää opiskelija- ja nuorteniltoja, pienpiirejä, leirejä, Veritas Forumeja ja tavoittavaa toimintaa yhteensä 13 paikkakunnalla sekä julkaisee Arkki-, Nuotta- ja Breikki-lehtiä. OPKOlla on yli 3 000 jäsentä. Toimimme yhteistyössä seurakuntien ja STI:n jäsenjärjestöjen kanssa. Kuulumme kansainväliseen opiskelijaliikkeeseen IFESiin. Toimimme suomen, ruotsin ja englannin kielellä.