Haetaan vastaavaa kokkia leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppään Vihtiin

Haetaan vastaavaa kokkia leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppään Vihtiin

Ruoka on yksi tärkeimpiä tekijöitä asiakaspalvelussamme Enä-Sepän leiri- ja kurssikeskuksessa. Haemme vastaavaa kokkia, joka pitää yllä laadukasta ruoan tasoamme mm. seurakunnille, rippileiriläisille, lapsille, retriittiväelle, kuoroille ja koulutusryhmille. Valmistatko herkullista ruokaa ja hallitsetko erityisruokavaliot? Haluatko suunnitella ruokalistat asiakasryhmän huomioiden ja tehdä tilaukset? Hyvälle keittiön haltijalle on erinomainen paikka auki.

Työpaikkasi on Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys (OPKO) ry:n omistama leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppä Vihdin Ojakkalassa Enäjärven rannalla. Työympäristö on hurmaavan kaunis ja rauhallinen, ja keittiösi sijaitsee vanhassa kruununpuustellissa. Työkaverinasi ovat keskuksen johtaja sekä mahtavat keikkakokkimme ja -apulaisemme. Oma auto on tarpeen, sillä julkinen liikenne kulkee huonosti Ojakkalaan.

Työtehtäviesi ydin on täysihoitoasiakkaidemme ruokailujen suunnittelu ja valmistaminen sekä keittiön ja tarjoilutilan siistinä pitäminen. Odotamme sinulta palvelumieltä ja iloista asennetta. Enä-Sepän tilojen siivoukseen osallistuminen kuuluu myös tehtäviisi. Erityisruokavalioiden hyvä tuntemus on välttämätöntä. Ravintola-alan ammattitutkinto, työkokemusta ja hygieniapassi sekä hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito vaaditaan. Suunnittelemiseen ja tilauksien tekemiseen saat perehdytystä tarpeen mukaan.

Työn alkamisajankohdasta voidaan sopia. Palkkaus on Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen, täysiaikaisena 1 600 - 1 900 € /kk sekä sunnuntailisät. Työ on viikonloppuihin ja kesään painottuvaa.

Haemme kokkeja ja apulaisia myös keikkatyöhön ja sesonkiimme kesäkuun alusta elokuun puoliväliin. Voit jättää näihin tehtäviin myös hakemuksen, jossa kerrot mitä osaat ja miten voisit töitä tehdä.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se CV:si kera osoitteeseen rekry@opko.fi. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse tai numeroon 050 468 7501.

Tapaamistamme odottaen,

Hanna-Maija Kukkohovi,
Enä-Sepän johtaja

Enä-Sepän sivut