Haetaan vastaavaa kokkia leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppään Vihtiin

Haetaan vastaavaa kokkia leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppään Vihtiin

Ruoka on yksi tärkeimpiä tekijöitä asiakaspalvelussamme Enä-Sepän leiri- ja kurssikeskuksessa. Haemme kokkia, joka pitää yllä laadukasta ruoan tasoamme mm. seurakunnille, rippileiriläisille, lapsille, retriittiväelle, kuoroille, koulutusryhmille ja maahanmuuttaneille. Pyydämmekin siis herkulliseen, asiakasryhmän huomioivaan maustamiseen, ruokalistojen suunnitteluun kykeneväisten ja erityisruokavaliot hallitsevien kokkien huomiota.

Työpaikkasi on Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys (OPKO) ry:n omistama leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppä Vihdin Ojakkalassa Enäjärven rannalla. Työympäristö on hurmaavan kaunis ja rauhallinen, ja keittiösi sijaitsee vanhassa kruununpuustellissa. Työkaverinasi on keskuksen johtaja sekä mahtavat keikka-apulaisemme. Oma auto on tarpeen, sillä julkinen liikenne kulkee huonosti Ojakkalaan.

Työtehtäviesi ydin on täysihoitoasiakkaiden ruokailujen suunnittelu ja valmistaminen sekä keittiön ja tarjoilutilan siistinä pitäminen. Palvelumielinen ja iloinen asenne on tarpeen, samoin erityisruokavalioiden hyvä tuntemus. Alan ammattitutkinto, työkokemusta ja hygieniapassi sekä hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito vaaditaan. Ruokalistojen suunnittelemiseen ja tilauksien tekemiseen saat alkuun tarvittavaa tukea ja perehdytystä.

Töiden alkamisajankohdasta voidaan sopia. Työ on viikonloppuihin ja kesään painottuvaa. Työsuhde on aluksi puolitoiminen, jonka lisäksi on tarvittaessa tehtäviä tunteja, ja sesonki kesäkuusta elokuun loppuun on täysiaikainen. Palkkaus on Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen, täysiaikaisena 1 600 - 1 900 €/kk sekä sunnuntailisät.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se CV:si kera osoitteeseen rekry@opko.fi. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse tai numeroon 050 468 7501.

Toisinaan tarvitsemme myös tarvittaessa töihin tulevia keikkakokkeja ja kesätyöntekijöitä. Voit jättää näihin tehtäviin myös hakemuksen, jossa kerrot mitä osaat ja miten voisit töitä tehdä.

Ystävällisesti tapaamistamme odottaen,

Hanna-Maija Kukkohovi, Enä-Sepän johtaja

Enä-Sepän sivut


Lue myös: OPKO hakee opiskelija- ja koululaistyöntekijää Jyväskylään