Helsingin opiskelijatyöhön valittu sijainen, Enä-Seppään kokki

Helsingin opiskelijatyöhön valittu sijainen, Enä-Seppään kokki

Toni Mäkelä on valittu Helsingin opiskelijatyöntekijän sijaiseksi ja Heidi Hagel Enä-Sepän vastaavaksi kokiksi.

Toni Mäkelä Helsingin opiskelijatyöntekijän sijaiseksi

Teologian kandidaatti Toni Mäkelä, 26, on valittu Helsingin opiskelijatyöntekijän sijaiseksi 40% työosuudella 31.12.19 saakka. 

Toni kommentoi työnäkyänsä ensimmäisessä rukouskirjeessä. 

– Sydämelläni ovat erityisesti ne nuoret Suomessa, jotka eivät tunne Kristusta. He, jotka asuvat Suomessa, mutta ovat kasvaneet aikuisuuden kynnykselle ilman aitoa mahdollisuutta kohdata Elävä Jumala. Ensisijaisesti kaipaan sinulta rukoustukea. Se on todellinen ja tärkeä keino olla mukana Herran työssä. Jumalan valtakunnassa töitä tehdään yhdessä, jokainen omalla paikallaan.

Opiskelujensa ohella Toni on toiminut kesäteologina useassa seurakunnassa, jonka lisäksi työkokemusta on kertynyt mm. järjestyksenvalvojana toimimisesta. Toni on ollut aikaisemmin mukana Tampereen OPKOn toiminnassa. 

Heidi Hagel Enä-Sepän vastaavaksi kokiksi

Heidi Hagel, 60, on valittu leiri- ja kurssikeskus Enä-Sepän vastaavaksi kokiksi. 

Heidi on toiminut työuransa aikana lukuisissa ruokapalveluita tarjoavissa yrityksissä mm. keittipäällikkönä ja kokkina. Lisäksi hänellä on kokemusta monipuolisesti muista ravintolatoimintaan liittyvistä tehtävistä, kuten esimerkiksi markkinoinnista, rekrytoinneista, laskutuksista aina uusien työntekijöiden kouluttamiseen. 

– Enä-Seppä on idyllinen ja ihana paikka. Olin käynyt täällä kerran aikaisemmin tekemässä yhden keikkavuoron. Sydämeni sykkii tälle paikalle, Heidi kiittelee.  

Enä-Sepän kokin työ on täysiaikainen.