Karl Granberg opiskelijatyöntekijäksi Vaasaan ja Pietarsaaren

Karl Granberg opiskelijatyöntekijäksi Vaasaan ja Pietarsaaren

Karl Granberg, 32, on valmistunut teologian maisteriksi Åbo Akademista, mutta on elänyt suurimman osan elämästään Hong Kongissa, jossa hänen vanhempansa toimivat lähetystyöntekijänä. Suomessa Karl on työskennellyt mm. kesäteologina ja Hong Kongissa seurakunnan nuorisotyössä. Tällä hetkellä hän työskentelee sairaalateologina Vaasassa.

Karl on omana opiskeluaikanaan ollut mukana Åbo Studentmissionenin eli ruotsinkielisen OPKOn toiminnassa, jolloin hän kantoi vastuuta mm. hallituksessa.

- Tuntuu hyvältä päästä takaisin OPKOn piiriin. Tietenkin työalueena tämä on minulle uusi, kun en ollut ennen kauheasti tekemisissä järjestömme työn kanssa Vaasassa ja Pietarsaaressa. Tuntuu tosi hyvältä aloittaa tämä työ. Aluksi rukoilen, etsin Jumalan tahtoa, ja sitten täytyy järjestää tapahtumia. Uskon tähän järjestykseen sekä luotan Jumalan johdatukseen ja voimaan.

Karl aloittaa 30% työntekijänä 15.8.18 siten, että hänellä on 20 % työosuus Vaasan ruotsinkielistä opiskelijatyötä ja 10 % työosuus Pietarsaaren ruotsinkielistä opiskelijatyötä. Toimipisteenä tulee olemaan Vaasa.