Kuopion ReStart-festari antoi äänen nuorille

Kuopion ReStart-festari antoi äänen nuorille

OPKOn, Kansanlähetyksen ja Sleyn järjestämä ReStart kokosi jälleen ison joukon kuulijoita hyvän musiikin ja sanoman äärelle. Viime lauantainen (7.10.) tapahtuma oli jo kuudes laatuaan Kuopiossa.

Kuopion Kulttuuriareena 44:ssä kävi viikonloppuna tuttu kuhina, kun kaikkiaan nelisensataa musiikinnälkäistä festarivierasta oli saapunut paikalle kuuntelemaan kristillisen kentän kiinnostavimpia bändejä. Tapahtumassa esiintyivät Park 7, Great Wide North, Prinssi Jusuf ja Seppele.

Neljänkymmenen talkoolaisen voimin toteutetussa festarissa olennaisessa osassa olivat myös keikkojen väleissä screeniltä esitetty videot, joissa nuoret kertoivat, mitä usko heille merkitsee.

"Mun suurin unelma on että saan aina mennä sinne minne Jeesus tahtoo mua viedä", kertoi yksi videolla ajatuksiaan jakaneista. Kaikki videot on nyt julkaistu myös OPKOn Youtube-kanavalla.

Keikkojen välissä toteutettiin viime vuoden tapaan rento paneeli uskosta ja musiikista, johon vieraaksi saatiin edustaja jokaisesta tapahtuman bändistä. Paneelin vierailta kysyttiin myös, mitä he toivoisivat tapahtuman jättävän kävijöiden mieliin.

"Mä toivon, että täältä välittyy se rakkaus. Että kun tänne tulee, niin tuntuu että olisit kotona", sanaili räppäri Prinssi Jusuf.

"Toivottavasti jokainen näkisi itsensä kauniina ja arvokkaana Jumalan kuvana", Park 7 -yhtyeen laulaja Miika Lamminmäki jatkoi.

Kooste Usko tai älä -foorumista löytyy niin ikään Youtubesta. ReStart on suunnitelmissa järjestää jälleen ensi syksynä. Jos Luoja suo, kuten sanotaan.

Kuvia ja tunnelmia

Kuvat: Raimo Survo

Usko tai älä -foorumi

 

Nuorten todistusvideot