Miikka Niiranen Veritas Forum Finlandin koordinaattoriksi

Miikka Niiranen Veritas Forum Finlandin koordinaattoriksi

Diplomi-insinööri Miikka Niiranen, 36, on valittu Veritas Forum Finlandin koordinaattoriksi.

Veritas-työn koordinoinnin lisäksi Niiranen valmistelee väitöskirjaa Aalto-yliopistoon filosofian, teologian ja luonnontieteen kytköksiksistä fyysikko James Clerk Maxwellin ajattelussa. Aikaisemmin hän on toiminut mm. teknologiateollisuuden palveluksessa, toimittajana Uusi Tie -lehdessä ja Areiopagi-verkkolehden päätoimittajana.

Työn aloitusta Veritas Forumin koordinaattorina Niiranen kuvaa stimuloivaksi.

- Tämä on unelmaduuni siinä mielessä, että tässä työssä pääsee keskustelemaan siitä, miten kristinusko suhtautuu tieteisiin ja mihin kaikkeen ihmiselämän ulottuvuuksiin sillä on jotakin sanottavaa. Tuntuu hyvältä ja kiinnostavalta aloittaa tässä työssä.

Niiraselle OPKO on menneiltä vuosilta tuttu järjestö. Hän on toiminut Helsingin OPKOn puheenjohtajana vuonna 2005 ja OPKOn liittohallituksen jäsenenä vuosina 2007-2008.

Tulevia Veritas Forumeita:

27.9. Helsingin yliopisto: Kristinusko ja ympäristökriisi, Elisa Aaltola ja Panu Pihkanen
https://www.facebook.com/events/258597111444383/

9.10. Aalto-yliopisto:  Miksi jaksan elää? Keskustelua toivosta ja maailmankatsomuksista, Ilmari Hirvonen, Miikka Niiranen, Henrika Franck 
https://www.facebook.com/events/1417050878425620/

 

Veritas Forum Finland (VFF) järjestää debatteja tai dialogeja, joissa keskustellaan rohkeasti elämän suurista kysymyksistä eri maailmankatsomusten näkökulmista. Miten sekulaari humanisti ja kristitty perustelevat ihmisarvon? Miksi universumi on syntynyt? Mikä on ihmisen ja koneen raja kyborgien aikakaudella? Millä perusteella ihminen voi tietää, että jokin on totta? Veritas Forumit ovat osa OPKOn yliopistotyötä.

Veritas Forum -kotisivut
Veritas Forum Youtubessa
Tilaa Veritas Forum -uutiskirje sähköpostiisi