Nuori aikuinen – hae nyt DiscipleLife-linjalle!

Nuori aikuinen – hae nyt DiscipleLife-linjalle!


Hei, sinä nuori aikuinen! Onko edessäsi välivuosi lukion jälkeen? Kenties suunnitelmat auki tulevalle lukukaudelle? Uusi linja DiscipleLife alkaa tammikuussa 2017. Tule messiin!
 

Tule mukaan opetuslapseusvuoteen, jonka aikana saat oppia tuntemaan paremmin Jumalaa ja itseäsi sekä löytämään omaa kutsuasi. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden viettää vuoden Perheniemen luonnonkauniissa miljöössä toisten nuorten aikuisten kanssa. 

Mistä on kyse?

OPKO ja Perheniemen evankelinen opisto järjestävät syyskuussa 2017 alkavan DiscipleLife-linjan, jossa syvennytään Raamatun tuntemiseen ja omaan kasvuun kristittynä sekä osallistutaan Perheniemen opiston järjestämiin sielunhoito- ja evankeliointikoulutuksiin. Linjalaiset pääsevät osallistumaan myös OPKOn nuoriso- ja opiskelijatyön tapahtumiin, kuten leireille, opiskelijailtoihin ja kouluvierailuihin.

Kokemuksia:

Juha Yli-Jaakkola kävi 2013-2014 toteutetun DiscipleLifeä edeltävän linjan Perheniemessä:

”Se oli todella merkittävä ajanjakso, jonka kuluessa sain kokea syvää kristittyjen yhteyttä ja iloa yhteisissä illanvietoissa. Kasvoin lähemmäksi Jeesusta sekä aloin palvella häntä kokonaisvaltaisemmin omien lahjojeni kautta. Opetuslapseus toteutui linjalla konkreettisesti, niin että se, mistä opetettiin, laitettiin myös käytäntöön. Teimme draamoja, lauloimme kouluilla ja ohjasimme pienryhmiä nuortenleireillä. Monipuolista ja elämänmakuista juttua kerrassaan. Suosittelen lämpimästi tulemaan mukaan tähän DiscipleLifeen, joka voi olla elämäsi paras vuosi.”

Opettajat:

Jussi Miettinen (Pääsihteeri, pastori (TM), yhteisöpedagogi AMK, työnohjaaja)
Olli Lehmonen (Johtava koululais- ja nuorisotyöntekijä, Musiikin maisteri, teol. yo)
Juha Yli-Jaakkola (Sosionomi (AMK), lastentarhanopettaja, teol.yo)
Topi Knihtilä (OPKOn opiskelijatyön koordinaattori, Lahden opiskelijatyöntekijä, YTM)
Petri Välimäki (TM, pastori, Perheniemen opiston vararehtori)
Timo Pokki (pastori, TT, dosentti, Perheniemen opiston rehtori)

Kenelle tarkoitettu:
Ensisijaisesti 18-25-vuotiaille

Missä:
Perheniemen evankelinen opisto, Iitti

Milloin:
Syyslukukausi 4.9.2017-20.12.2017
Kevätlukukausi 16.1. 2017-28.5.2017 (mahd. kesäaktio)

Voit tulla mukaan myös lyhyemmäksi aikaa, kuten esim. kuukaudeksi. Kysy lisää! 

Mitä maksaa:
453 euroa/kk (9 kuukautta)

Linjan hinta pitää sisällään täysihoidon, majoituksen ja kotimaan aktioiden ym. toiminnan kustannukset. Koulutukseen osallistuja on oikeutettu opintotukeen ja asumislisään.

Vinkkipalkkio:
Kerro kaverillesi DiscipleLife-linjasta ja saat 70 euroa alennusta lukukausimaksustasi kun hän tulee myös mukaan linjalle.

Miten hakea:
Koulutukseen voi hakea 15.7.2017 mennessä. Hakukaavakkeen voit täyttää täällä.

Voit lähettää täytetyn hakukaavakkeen myös postissa:

Perheniemen opisto
Opistontie 15B
47450 Perheniemi

tai liitetiedostona osoitteeseen opisto@perheniemi.com

Muuta tärkeää:
Yhteishausta annetun asetuksen mukaan opiston lukuvuoden mittaisen linjan opinnoista nuori saa 6 lisäpistettä hakeutuessaan ammatilliseen peruskoulutukseen. Lisäksi opiskelija joka on valinnut kansanopistokoulutuksen yhteishaun tutkintoon johtavien koulutusten sijaan ei myöskään menetä 8:aa ilman tutkintopaikkaa oleville tarkoitettua valintapistettä. Linja antaa parhaimmillaan 14 lisäpistettä ammatilliseen peruskoulutukseen hakeville!

(Opetus- ja kulttuuriministeriön asetus opiskelijaksi ottamisen perusteista ammatillisessa peruskoulutuksessa 4/2013)