OPKO hakee opiskelija- ja koululaistyöntekijää Jyväskylään

OPKO hakee opiskelija- ja koululaistyöntekijää Jyväskylään

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva 11.2.2019 alkaen. Tehtävä on puolitoiminen. Palkkaus on Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Tehtäväalueena on suunnitella, kehittää ja toteuttaa OPKOn opiskelijatyötä. Tehtävässä tarvitaan soveltuva korkeakoulututkinto tai edistyviä korkeakouluopintoja, valmentava työote, kykyä opetuslapseuttamiseen ja Raamatun opettamiseen, evankelioimisnäkyä, sitoutumista varainhankintaan, hyviä yhteistyötaitoja, vapaaehtoiskokemusta sekä aloitteellisuutta, organisointikykyä ja itsensä johtamisen taitoa. Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Vapaamuotoinen hakemus, jossa on liitteenä CV ja kahden suosittelijan yhteystiedot, tulee toimittaa 28.1.2019 mennessä os. OPKO Hämeentie 155 A 9 00560 Helsinki tai rekry@opko.fi. Hakemuksessa tulee vastata kysymykseen: Millainen on työnäkyni hengellisessä työssä? Kuoreen tai otsikoksi tulee merkitä ”opiskelijatyöntekijä”. Lisätietoja antaa opiskelijatyön koordinaattori Topi Knihtilä  p. 040 4128103.