OPKO hakee opiskelija- ja koululaistyöntekijää Jyväskylään – hakua jatkettu 11.2. saakka

OPKO hakee opiskelija- ja koululaistyöntekijää Jyväskylään – hakua jatkettu 11.2. saakka

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva alkaen aikaisintaan 4.3. Tehtävä on puolitoiminen. Palkkaus on Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Tehtäväalueena on suunnitella, kehittää ja toteuttaa OPKOn opiskelijatyötä. Tehtävässä tarvitaan soveltuva korkeakoulututkinto tai edistyviä korkeakouluopintoja, valmentava työote, kykyä opetuslapseuttamiseen ja Raamatun opettamiseen, evankelioimisnäkyä, sitoutumista varainhankintaan, hyviä yhteistyötaitoja, vapaaehtoiskokemusta sekä aloitteellisuutta, organisointikykyä ja itsensä johtamisen taitoa. Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Vapaamuotoinen hakemus, jossa on liitteenä CV ja kahden suosittelijan yhteystiedot, tulee toimittaa 11.2.2019 mennessä os. OPKO Hämeentie 155 A 9 00560 Helsinki tai rekry@opko.fi. Hakemuksessa tulee vastata kysymykseen: Millainen on työnäkyni hengellisessä työssä? Kuoreen tai otsikoksi tulee merkitä ”opiskelijatyöntekijä”. Lisätietoja antaa opiskelijatyön koordinaattori Topi Knihtilä  p. 040 4128103.

Lue myös: OPKO hakee vastaavaa kokkia leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppään Vihtiin