OPKO hakee opiskelija- ja koululaistyöntekijää Jyväskylään ja opiskelijatyöntekijää Poriin

OPKO hakee opiskelija- ja koululaistyöntekijää Jyväskylään ja opiskelijatyöntekijää Poriin

Kumpikin tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva 15.8.2017 alkaen ja osa-aikainen. Jyväskylän työ on 50 % työosuudella, ja toimipisteenä on Jyväskylä. Porin tehtävä on osa-aikainen 20 % työosuudella ja toimipisteenä on Pori. Palkkaus on Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Tehtäväalueena on suunnitella, kehittää ja toteuttaa OPKOn opiskelijatyötä. Tehtävässä tarvitaan soveltuva korkeakoulututkinto tai edistyviä korkeakouluopintoja, valmentava työote, kykyä opetuslapseuttamiseen ja Raamatun opettamiseen, evankelioimisnäkyä, hyviä yhteistyötaitoja, vapaaehtoiskokemusta sekä aloitteellisuutta, organisointikykyä ja itsensä johtamisen taitoa. Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Vapaamuotoinen hakemus, jossa on liitteenä CV ja kahden suosittelijan yhteystiedot, tulee toimittaa 15.6.2017 mennessä (hakua jatkettu) os. OPKO Hämeentie 155 A 9 00560 Helsinki tai rekry@opko.fi. Hakemuksessa tulee vastata kysymykseen: Millainen on työnäkyni hengellisessä työssä? Kuoreen tai otsikoksi tulee merkitä ”opiskelijatyöntekijä”. Lisätietoja antavat opiskelijatyön koordinaattorit Topi Knihtilä (Jyväskylä) p. 040 4128103  ja Pekka Ryhänen (Pori) p. 041 4340377

Katso myös:

OPKO hakee opiskelijatyöntekijää Turkuun

OPKO hakee siivoojaa palvelukeskukselle