OPKO hakee opiskelijatyöntekijää Helsinkiin

OPKO hakee opiskelijatyöntekijää Helsinkiin

Onko näkysi rakentaa valloittavaa opiskelijayhteisöä?

Haemme monitaitoista opiskelijatyöntekijää sijaisuuteen, joka alkaa lokakuussa ja päättyy 31.12.2019. Työsuhde on osa-aikainen 40 % työosuudella. Toimipisteenä on Helsinki. Päätehtäväalueena on suunnitella ja toteuttaa OPKOn opiskelijatyötä pääkaupunkiseudulla. Työssä tulee myös sitoutua työn varainhankintaan.

Tehtävässä tarvitaan korkeakouluopintoja, valmentava työote, kykyä ja intoa yhteisön rakentamiseen, evankelioimisnäkyä, hyviä yhteistyötaitoja, vapaaehtoiskokemusta sekä aloitteellisuutta, käytännöllisyyttä, organisointikykyä ja itsensä johtamisen taitoa. Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Vapaamuotoinen hakemus, jossa on liitteenä CV, tulee toimittaa 30.9.2019 mennessä os. rekry@opko.fi. Hakemuksessa tulee vastata kysymykseen: "Millainen on työnäkyni hengellisessä työssä?”

Lisätietoja tehtävästä antaa opiskelijatyön koordinaattori Topi Knihtilä, topi.knihtila@opko.fi, puh. 040 412 8103.

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO) järjestää opiskelija- ja nuorteniltoja, pienpiirejä, leirejä, Veritas Forum -tapahtumia ja tavoittavaa toimintaa 13 paikkakunnalla. OPKOlla on 3 500 jäsentä. Toimimme yhteistyössä seurakuntien ja STI:n jäsenjärjestöjen kanssa. Kuulumme kansainväliseen opiskelijaliikkeeseen IFESiin. Toimimme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Katso kaikki avoimet työpaikat