OPKO hakee opiskelijatyöntekijää Poriin - hakua jatkettu

OPKO hakee opiskelijatyöntekijää Poriin - hakua jatkettu

Onko näkysi rakentaa valloittavaa opiskelijayhteisöä?

Haemme monitaitoista opiskelijatyöntekijää toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työt voivat alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on osa-aikainen 20 % työosuudella. Toimipisteenä on Pori. Päätehtäväalueena on suunnitella, kehittää ja toteuttaa OPKOn opiskelijatyötä Porissa. 

Tehtävässä tarvitaan edenneitä korkeakouluopintoja, valmentava työote, kykyä ja intoa opetuslapseuttamiseen, Raamatun opettamiseen ja yhteisön rakentamiseen, evankelioimisnäkyä, hyviä yhteistyötaitoja, kokemusta vapaaehtoistyöstä sekä aloitteellisuutta, käytännöllisyyttä, organisointikykyä ja itsensä johtamisen taitoa. Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, vision, mission, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Työssä tulee myös sitoutua varainhankintaan mm. työn kasvattamiseksi.

Vapaamuotoinen hakemus, jossa on liitteenä CV ja kahden suosittelijan yhteystiedot, tulee toimittaa viimeistään 20.10.2019 os. rekry@opko.fi. Hakemuksessa tulee vastata kysymykseen: "Millainen on työnäkyni hengellisessä työssä?”  

Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO) järjestää opiskelija- ja nuorteniltoja, pienpiirejä, leirejä, Veritas Forum -tapahtumia ja tavoittavaa toimintaa 13 paikkakunnalla. OPKOlla on 3 500 jäsentä. Toimimme yhteistyössä seurakuntien ja STI:n jäsenjärjestöjen kanssa. Kuulumme kansainväliseen opiskelijaliikkeeseen IFESiin. Toimimme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Katso kaikki avoimet työpaikat